buyukweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Şimdiye kadar ne arızalandı? Yaşanan sorun data center kaynaklı bizde mi arıza var?

Data center bize interneti ulaştıramazsa bizde size ulaştıramayız. Son 2 senede 1 kere bir ram değişimi yaptık 30 dakika sürdü onun dışında ne arızalanıyor buyrun listeleyin.

Geçen gün netinternet 3-4 saat kapalı kaldı şu kıvam ve şu tavırda yorum göremedim ben.

Ayrıca yineliyorum bizim ile ilgili bir problem yaşanmıyor ama bizim müşterilerimiz de mağdur oluyor ne yazık ki.

Problemin ivedilikle çözülememesi vb. durumlarda hızlı bir şekilde gerekirse Data Center değişikliği yapacağız.

Bizler sizlerden fazla sorunsuz hizmet vermek istiyoruz. Keşke bizim elimizde olan nedenlerden şu sorunlar yaşansa da şu yazdıklarınızı hak etsek.
Sizin bir kere müşteri iletişimi biçminiz baştan sona hatalı.

Sizin hatanızı size neden liste yapıp atayım ki? Yalan beyan vermeyin bu yeter, en son hatırladığım 15.12 tarihinde 4-5 saatlik bir kesinti oldu, orada da roouter arızalandı dediniz. Ama yazdığınız mesajda en son 2 sene önce ram değişti diyorsunuz.

Ben 1 senedir sizinle çalışıyorum. Şahsen kendi çalıştığım önceki firmalarda hiç bu kadar sorun görmedim. Bu konuda çok netim. Ayrıca şöyle bir bakış açınız var sizin ; Bizden kaynaklı olmayan hata var, siteniz kapanabilir, ama sakın bize bir şey demeyin. Çünkü datacenter ile biz anlaşmadık, biz onlara hat parası vermiyoruz, yada router kapasitesi yada düzgün çalışıp çalışmaması konusunda log incelemiyoruz, bunları analiz edemiyoruz ama bize sakın kızmayın. Çünkü cihazdır arızalandır, datacenter'dır saldırı olur diyorsunuz. Yahu olur, arızalanır ama sizin süreçleriniz çok uzun.... Birde bir şey diyince dayak yiyeceğiz neredeyse?

Bugün zaten sunucumu taşıyıp iptal talebinde bulunacağım.

Sizlere işlerinizde başarılar dilerim.