mesajımı alıntıladığınız için cevap yazıyorum. "yada biz salağız her yıl amerikaya..." şeklindeki yorumunuzda başlayacak olursam; salak olup olmadığınızı bilmiyorum ancak ben kendi tercihimin doğru olduğunu düşünüyorum. elbette bu tercih kişisel hedeflere, ticari amaçlara göre kişiden kişiye değişecektir.
" HESAP KAPANDI DİYE YALVARIP BİZA AĞLIYORLAR... " söyleminiz profesyonellikten ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor. umarım başıma böyle bir şey gelmez ama gelirse emin olduğum tek bir şey var bu üslupta olan herhangi bir aracıdan kesinlikle yardım istemeyeceğimdir.
aynı adresin kullanılıyor olması evet risk, o konuda bir yorum yapamıyorum. ancak direktör konusu yanlış bilgi veriyorsunuz, mesajınızı okuduktan sonra direktör olarak yalnızca şahsımın yer aldığını teyit ettim.
hatta bu konuda yaptığım araştırmalardaki notlarımı da ekleyeyim,
İngiltere'de şirket kurmak için İngiltere'de fiziksel olarak bulunma zorunluluğu bulunmamaktadır. İngiliz Şirketler Kanunu'na göre (Companies Act 2006, Bölüm 9), dünyanın herhangi bir yerinden bireyler veya tüzel kişiler, İngiltere'de online olarak şirket kurabilir ve yönetebilirler. Yasa, şirket yöneticilerinin Birleşik Krallık vatandaşı veya mukimi olmasını şart koşmamaktadır.
Ayrıca, sanal ofis adresi kullanımı da İngiltere yasaları çerçevesinde tamamen yasaldır. Companies Act 2006, Bölüm 86'ya göre şirketlerin İngiltere sınırları içerisinde geçerli bir "kayıtlı ofis adresi" (Registered Office Address) bildirmeleri zorunludur. Bu adres, şirket adına resmi yazışmaların yapıldığı adres olarak kullanılır ve fiziksel olarak şirket yöneticilerinin burada bulunmasını gerektirmez. Bu nedenle sanal ofis hizmetlerinden yararlanarak kayıtlı ofis adresi sağlanması uygulamada yaygın ve yasalar açısından uygundur.
bankacılık işlemlerine ilişkin kapanmaların temel nedeni ise hesapların ne şekilde kullanıldığı ile doğrudan ilgili olduğunu düşünüyorum.
''Bir delille kırk alimi yendim...Kırk delille bir cahili yenemedim'' İmam Şafi , ne güzel söz.
SİZ HAKLISINIZ HOCAM ! BİZİM HATAMIZ! UMARIZ HESABINIZ KAPANMAZ! İyi çalışmalar dileriz.