Selam dostlar,
Bir derdimi paylaşmak istedim.
Firmamızda çeşitli deparmanlar mevcut ve bu departmanlardaki kişilerde şirket araçları var. Bende işe yok. Uzaktan çalışma etkisiyle pek ihtiyaç olmuyor. Fakat müşteri ziyareti olduğunda veya firmanın toplu bir organizasyonu olduğunda kendi departmanımdaki abi dedegim insanlar bana sen nasıl gideceksin yada gel senide alalim gibi bir teklifte bulunmuyorlar. Ben onları aramak zorunda oluyorum.
Örnek vermek gerekirse her yıl bayi toplantilari oluyor şehir dışında kendi departmanımdaki x kişi beni almak yerine y departmanımdaki 2 kişiyi aracına almış. Bende her organizasyon olduğunda kendi birimimdeki kişilere ulaşıp araçta yer varmı diye sormak durumunda kalıyorum.
Bir diğer örnek x müşteriye gidilecek y kişisi şu aate kadar gelirsen alabilirim yoksa kendin gel şeklinde konuşuyor.
Bugün yaşadığım örnek Z firmasina proje için gidilecek departman müdürümüz x kisisiyle gidecek aynı departmandaki arkadaşımız başka bir departman daki kişinin aracıyla geleceğini öğrendim. Bana yazdığı mesaj şu
"Yarın G. hanımla geliyorum şimdi konuştuk
siz T lokasyonundan taksi yaparsınız dimi sorun olur mu"
Bende "en sonunda bende şirket aracı talep edeyim en azından seni alırım H. 😃" Yazdım. WhatsApp grubunda müdür de görmüş ama birşey yazmadı henuz. Şahsi aracim var bugün kendi aracımla müşteriye geçeceğim. Senide alalim derseler gerek yok diyeceğim.
Aslında durumdan hiç mutlu değilim. 10 yıldır çalışıyorum. Ve bu konudan dolayı artık rahatsızlık duymaya başladım. Kendimi dışlanmış hissediyorum.
Ayın 20 sinde iftar organizasyonu var katilmamayi düşünüyorum. Ayrıca Şirket aracı kullanmak yerine teklif edilse dahi kendi imkanlarımla bir noktaya giderim diye düşünüyorum. İyi niyetliyim kimseye yük olmak istemiyorum ama öyle hissettiriliyorum. Kimseye gelin evimin onunden beni alın demiyorum. Ortak bir noktada düşünülerek gitmeyi yegliyorum. Duruma açıkçası tepki vermek istiyorum artık. Otobüse binmekten gocunmam ama bu durum sıkıntı vermeye başladı kendi içimde
Sadece durumumu paylasmak istedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim