Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir insan bir dine inandığında diğer dinleri reddetmiş olur. Başka bir deyişle x dininin inanırı olduğunda diğer dinlerin ateisti haline gelir.

Binlerce farklı inanış kendisinin mutlak doğru olduğunu, diğer tümünün gerçek olmadığını ve o inanışlara sahip olanların da saptırılmış, yanlışa yönelmiş olduğunu iddia eder.

Bu yüzden yanlış Tanrı'ya iman etmektense hiçbirine inanmamak daha mantıklıdır.
Ah hocam ah videoyu hiç izlemediginize eminim ,saten mantik çerçevesinde anlatılıyor yazdığınız şeyler, mantik ile elenerek saten tüm dinlere baktığınız da ,neden islam acik ara anlardınız ama anlamak istemiyorsunuz ,inşallah sizin için doğru olanı bulursunuz ,sizin doğrularınız bize yanlış, ben doğrularım ise size ,ama herseyin bir başlangıcı ve şu dünyanın bir sonu var her canlının da ölümü ,o gün size gelmeden inşallah imanınız ile gidersiniz ,biz bilemeyiz tabi sizin 5 sene sonraki halinizi veya sizde beni o yüzden gunluk hayatımız da öğrendiğimiz gibi doğru tektir . İyi formlar. Sizin dininiz size benim dinim bana

Ayrıca 3 msj yazamadığım için onuda cevaplamak istiyorum .
Neden diğer kitapları Allah korumadi
(O dönemde takas yöntemi ile alışveriş yapan kişiye, faiz ayeti inseydi bu ona saçma gelirdi ,onun için o dönemden sonra şeriat değişmelidir, kitapların özü bir sadece şeriatı değişir , diğer kitaplarda son peygamber ve son kitap degildi ,bunların gelişi diğer kitaplardada geçer, o yüzden son peygamber geleceği için, diğer kitapların tarip edilmesine Allah izin verdi ,Peygamber Efendimiz tamamlayaciydi tamamladı ve 14 asırdır Kuranı kerimin karot çalışmaları ile korunduğunu görüyoruz, Allah her kavime peygamber göndermiştir, babilden tutun Çine kadar ,Rehber olan kitabımız gunluk yaşantımıza kadar yapmamız gerekenleri söyler ,kusurlu olan insandır, kusursuz İslamdır söyledikleriniz çok mantıksız buranın sınav yurdu olduğunu anlayamamissiniz ,diyorsunuz ki Allah neden bir insanla iletişime geçip dini yaysın, meleklede geçebilirdi, bu size ne kadar mantıklı bir sınav yapıyorsunuz ama cevapları masada duruyor ,bu sizce bir olan Allahin şanına yakışırmi, Peygamber efendimizi arastirdinizmi ,o peygamberlik gelmeden öncede El emin bir zaatti düşmanları takti bu ,esmayi ona yalan konuşmaz diye ,ayrıca bir çok sahih hadisi ,veya kuranikerimde gecen bir çok bir mucize okuma yazması olmayan bir zaat ,yani bunları düşünün takilmissiniz bir vesvesenin arkasına gidiyorsunuz.