Kuvvet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Hafta için spoileri açabilirsiniz

@PrimeSoft; Hocamın adsense eğitimi ile ilk 5 gün

Öncelikle arkadaşlar öncesinden website bilgim vardı tabi yıllardır lakin son birkaç senedir paslandık ve artık bilgimin eksik olduğunu düşündüm. Hocamın eğitim setini izledim gerçekten bilmediğim ve oldukça yararlı bilgiler ile karsılastım.

Hadi Bakalım;

İlk 5 günde toplam 96 yazı index almıs ;

Eğitim içerisinde ki otomosyonlar ile spam olmayacak şekilde hergün düzenli içerik girişi ve indexleme işlemleri yapılıyor.

Bu Sırada ben sitemin tasarımı ile uğraştım ( eğitim içerisinde tema da var tabi ama logo vs. bahsediyorum )

İncelemek İsterseniz ; https://finansx.net/

5 gün olmasına rağmen googladan birkaç tıklanma da aldım ( içerik tıklanmaları)

AdSense için sitenin 1 ayını doldurmasını bekleyeceğim.

2. Hafta görüşürüz

Eğitim ikinci haftasında sitemde 270 İçerik Index almış ( Unutmayın Site 2 haftalıktır)

Sitem Yavaş yavaş tıklanmalar alıyor ( Unutmayın suan siteye hiçbirşey yapmıyorum sadece otomasyon içerik giriyor. Biraz daha uğraşıp 3. hafta hit üzerine oynayacağım

Bu site köşede kendi kendini geliştirirken bende aynı tekniklerle biraz daha site açtım. Şunu söyleyebilirim günde birkaç saatimi ayırsam 2. hafta daha verimli geçebilirdi. 3. Hafta daha zirveye oynayacağımızı düşünüyorum. Bence yinede 2 haftalık hiç uğraşılmayan bir site için güzel ilerliyoruz.
Elinize sağlık hocam süper ilerliyor