Hocam elbette hacimlerinden kaynaklı yüksek KAR ve satış'ta yapacaklardır illaki fakat sattıkları ürünlerin arasında birçok farklı marka yer alıyor ve RÜŞVET adı altında markalarla uzlaştıklarında belli bir miktar para ödediklerinde MARKA'lar EYV siz satışlara devam edinmi diyor? bir süre sonra kapılarını yine çalmayacaklarmı göz önünde bu işlere aynı şekilde devam ettikleri için sürekli Para yedirerekmi bu işlere devam ediyorlar benim bildiğim bu markalar büyük markalar PRADA vb gibi markalar bunlardan alacağı SAKIZ parasıyla marka itibarlarını düşürmek istemezler diye tahmin ediyorum bir miktar para alıp siz satışa devam edin diyeceklerinide hiç sanmıyorum. Fakat bilmiyorum bu işleri söylediğiniz gibide olabilir sadece kendi kişisel fikrim yazık eğer böyle büyük markalar itibar yerine 3 kuruş para ile susturulabiliyorsa.
Hayır tabikide markalar eyvallah siz satışınıza devam edin demiyorlar ortada somut bir mağaza olmadığı için mağazaları sanal olduğu için marka diyorki bana elindeki emitasyon ürünleri iade et, şu kadar ücret öde ve bizim markamızın ürünlerinin satışını durdur. Kişilerinde mağazaları sanal olduğu için ellerindeki stokları sadece kendileri bildiğinden kaynaklı markaya diyor ki sana şu kadar ücret ödüyorum elimde x üründen 20 adet kaldı (Halbuki ellerinde 1000 adet var) ürünlerini kaptırmıyorlar ekstra bir zararları yok yani bu ürünleri daha sonrasında farklı mağaza üzerinden satıyorlar veya toptan satışa sunuyorlar. Somut bir mağazaya marka avukatı baskın yaptığında markanın tüm ürünlerine el koyar, aslında dijital mağazanın önemi ve en büyük bilinmeyen özelliklerinden biriside budur.