A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 5 yahudi islama geçebilir. Kaç bin Türk dinden de çıkıyor yada başka dine geçiyor onu da hesaplamak lazim.
Yani benim dediğim şu.

Şuan dünyada tahmini 1.6 milyar Müslüman var.
Bu 1.6 milyar Müslüman'ın tamamı yahudi ailede doğsaydi, yine tümü İslam'a mı geçerdi. Eğer bu 1.6 milyar nüfustan çok azı yahudi ailede doğupta sonradan musluman olacak ise, kalan nüfusun şuanda Müslüman olduğunu göz önüne alırsam, piyangodan vurma muslumandir. Ailesi müslüman olduğu için, müslüman bir ailede musluman bir belde de doğduğu için müslümandır.
Peki sizce Yahudi ailede doğabilecek bu 1.6 milyar nüfusun yüzde kaçı sonradan musluman olur. Yüzdeliğe vurmak isterseniz.
Efendimiz zamaninda bir çok kişi cahiliye devrinde ,doğduktan sonra hemen hemen tamamı muslumanliga geçmiştir, zamanla tüm ülkeler musluman oldu ,şimdi bu durumu sayılarla yarıştırmak olmaz ,dönem dönem solladigi olmuştur, yani bunun surda burda doğma ile alakası yok ,ayrıca her Müslümanım diyen musluman değildir, bunun insanda alametleri olması gerekli ,yani coğrafya bahsediyorsunuz ,o halde muslumanliga gecen yabancıları yok saymış olursunuz ,elbette muslumanligi terk edip ateist deist vs olan da var kimi işine gelmediği için, kimisi kafasına yapmadığı için, ama her insan iman etmeye adaydır, bunu takip edemeyiz ,20 y ateist olup geri musluman olan insanlarda var ,ateist olanda var saten anlamanız gereken şudur, iman Allah yolu herkese açıktır, sana bana avrupadakine asyadakine ,beyin kalp hepsi bizde olduğu gibi ,yahudide ateiste de var , konunun ortasından dalmak değilde, ilk baştan neden dünya, kusursuz,gök kusursuz ,neden vücudum kusursuz sorularını bir sormak gerekir insanın kendine . Ve sen Allah seni yeryüzüne halife kıldı insan şereflidir sanatli bir eserdir dedi ve anne karnındaki 3 evreden bahsetti ,dünyayı sınav yurdu kıldı.