Tupcufikret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz Müslümanligi ahir zaman muslumanlarindan gördüğünüz için, musluman diyince sanirim geriliyorsunuz , Allah sizi yaratmış en mükemmel şekilde ve bunun karşılığında, sizden musluman olmanızı istemiş, tek bir Allahi kabul etmeni istemiş ,cokmu sanatkar sanatının hayrını görmek istemezmi, ve tüm dünya önünüzde serilmiş, süt fabrikası olmayan ineğe baktığımızda tamda sizin ağzınıza uygun ,diski arasından süt gelmiş, ama ineğin bundan haberi yok ,bilakis arılar vs yani tüm dünya önünüze serilmiş, inanan inanmayan farketmeksinizin ,cokmu geldi size Allahı tespit etmek , çok mu zorunuza gitti 5 vakit secde , patronunuza veya işinize yarayan dünyalık önemli sahsiyetler karşı önünüzü iliklemek ,çok gelmedide şu güzel gözünüzü ve göz yaşınızı intizamli bir şekilde yaratan Allaha secde etmek sizemi, zor geldi ne olmuş Adı Müslümanlık olmuşsa.
Sanatkarli eser sanatkari icap eder , ölmeden önce ölünüz .

Hud Suresi, 9. ayet:
Andolsun, Biz insana tarafımızdan bir rahmet tattırıp sonra bunu kendisinden çekip-alsak, kuşkusuz o, (artık) umudunu kesmiş bir nankördür.
Hocam sizin inanışınıza göre Allah benden müslüman olmamı istemiş. Bence istememiş.

Sürekli Kur'andan ayet yazıyorsunuz. Ben bu kitaba inanmıyorum ki...

Yani ben size inanmadığınız bir kitaptan sürekli ayetler paylaşsam bir etkisi olur mu sizde?