kişiyi de ifşa edin hocam ki sizden sonra başkasının canını yakmaya kalkmasın.
zamanında bende hesap satış işi yapmaya çalıştım sırf bu sorunlar yüzünden vazgeçmiştim gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
Bence tarafsız olarak ticaret puanı gönderin ve durumu anlatın. Sizden sonra ticaret yapacaklara uyarı olur
Şahsen hocam öyle bisey oldu mu derim banane ben sattım mı sattım mail hersey üstünde mi veya verildi mi verildi ve üstüne yapıldı ondan sonrası beni bağlamaz çünkü bilmedigi linke tıklamış da olabilirdi
Ders olması için hesabı geri vermeyin
O böyle bir yola girdiyse cezasını çekmeli
Sen iki ayak üzerine sokakta yürüyen herkesi insan mı sanıyorsun?! E insani vasıflarını yitiren bir yaratıktan her şeyi bekle o zaman!
hocam üye adını pm atarsanız engelleyeyim. böyle insanlarla hiçbir şekilde iletişim kurmak istemem.
r10 da kazançları dolandırıcılık olan fakat CLICK BAIT reklam yapan çok insan var maalesef yok ben bir mobil uygulama yapıyorum şöyle trafik geliyor işte hemen para kazanıyorsun, işte yok ben ekşisözlükte başlık açıyorum işte para ver veriyorsun 2 hafta sonra kaldırmış eksi hesabı korumak için her gün en az 6-7 tane şikayet açılıyor platform garip bir hal almış.
Kullancı adı: jah.... ile mi başlıyor
Arkadaşlar Kendinizdemisiniz. Hesaptan çıkış yapıldı Bende şifremi yenilemeye çalışırken benim numaram olmayan bir numara geldi. herneyse mail aynı mailden yeniliyim diyorum bu sefer mail de uygulma kimlik doğrulaması istiyor bu uygulama da arakdaşta açık. Ben bu arkadaşa ulaşmayacağım da kime ulaşacağım. 200 den fazla ticaretim vardır burda. Allaha şükür Ben ne hesabın ücretine kalmışım ne de bu yollara düşücek küçük bir insanım. Bu arkadaş dışında forumdan da en az 5 6 hesap almışımdır. Çok ön yargılı davranıyorsunuz. Bu arkadaş birine mi sinirlenmiş, dertlenmiş bilmiyorum ama gelip bana sardı. Konuda para muhabettinden bahsetmiş. Ben arkadaşa yardım amaçlı yazdım, aradım. Konuşmalarımda hiçbir şekilde ne paradan ne de ücretten falan bahsetmedim. Bildiğiniz çok basitçe bir iftira atıyor. Bu arkadaştan hesap almadan 2 3 hafta önce birinden daha hesap aldım o arkadaş ta ne den bir sorun yaşanmadı. İnsanlar yardım istemekten de korkuyor artık.