Merhaba arkadaşlar dün vps'im kilitlendi ve hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Kendi oyunumu içerisine kurdum ve yaklaşık 150-200 oyuncu var. Site üzerinden ticket ve whatsapp üzerinden mesajlar yazıyorum ekstra olarak siteye koydukları numarayı arıyorum hiç bir şekilde geri dönüş yok. Numara çalmadan kapanıyor. Mağdur olan taraf benim ve oyuncular da beni darlıyor. Bu arkadaşlara ulaşmanın bir çaresi yok mu? R10'dada üyeler ve negatif konuları yok. Sitelerinde panelde ne vps'i yeniden başlatma ne durdurma hiç bir işlem yapamıyoruz.
Sunucunuz kilitlenmemiş siz tarafından sunucunuzun ağ ayarları ile oynanılmış ve erişim kesilmiş ayrıca biz whatsappdan destek veren bir firma değiliz ve olmadık
destek talebinize 1 saat geçmeden cevap verilmiş ve 2 saat bile olmadan sorun anlaşılıp düzeltilip şu an sorunsuz olarak kullanabilmeniz sağlanmıştır. Bir firmayı whatsappdan destek vermediler diye kötüleyip rezil diy ifa edemezsiniz. Ayrıca bir sanal sunucu değil dedicated satın aldığınız için reset vs paneli bulunmamaktadır. Ayrıca sizinle buradan PM üzerinden de yetkililer görebilir konuşabiliyoruz ve ulaşılamaz bir firma değiliz. Destek taleplerine genel olarak 1 saat gibi kısa sürede cevap veriyor ve siz taraflı bir arızayı da gideriyorsak bence bu şikayet değil takdir edilmeli, firmamızdan aldığınız ürününün kısa bir süre kalmasına rağmen beğenmiyorsanız seve seve iadesini yapar geçmiş günleri hediye edebiliriz ve whatsapp üzeinden destek veren bir firma ile çalışabilirsiniz. konu hakkında moderatörlerde dilemesi halinde log kayıtları ve destek süreleri hakkında ekran görüntüleri paylaşılabilir. Saygılarımızla