Rica ederim ,beni tamamen yanlış anlamışsınız, yada ben anlatamamisimdir simdi ben bir Müslüman olarak haklarımı, ararım bizim kitabımızın ilk ayeti oku ,Allahin Adı ile okudur ben hak aranmasin şu bu demedim ,ilahi hakki eleştirdi arkadaş, ben ona karşılık yazdim .Bu dünyada HAK arsızlık hırsızlık yapıp ceza çeken, sanmasın yanına kalacak , ona en büyük cezayı Allah verecek ,mağdurun kalbini soğutacak tek güç ,odur . Yoksa biri birinin çocuğunu öldürmüş, o insan yıllara bağlansa ne olur ,o ananın yüreği gene soğumaz, ama Allah mizanı Alemde onu ,tekrar yaratıp tekrar cezasını verecek ,anayida çocuğuna kavusturacaktir ,su kısacık ömrümüze karşılık, sonsuzluk . Tekrardan söylüyorum benim ağzımdan, hakkınızı aramayın çıkmadı, yada öyle aksettim ,ama benim derdim ilahi adaleti eleştirdi bende cevap ,verdim çünkü bilemeyiz 2 sene sonra o hırsızın ne olacağını.
Sizin inancınızda ilahi adalet dediğiniz şeyi eleştirmek günah olabilir. Benim inancımda değil. Ben yaratıcının adaletli olduğunu da düşünmüyorum bu dünyada. Herkes müslüman olmak zorndaymış gibi ya da Allah inancı sadece müslümanlara özgüymüş gibi yazmasaydınız konu buraya gelmezdi.
Yahu
@Lawliet; mustafa düşünceli başlığında bile din diyanet konuşuyoruz şaka gibi

Bu ülke nereye gidiyor