Tupcufikret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu burda dolandirici değil, karıncanın hakki ni dahi savunan benim ,dinim saten benim ,derdim yukarda arkadaşın söylediği Allah ,bunlara bir ceza vermiyormu ,sözü idi , 1. Sayfada arkadaş Ayeti paylaşmış, saten kimsenin hakkını emeğini çalmamayi da benim dinim emrediyor ,gelci siz İslami siyasilerden öğrendiğiniz için, ne anlatsak boş, anlayana karıncadan olur ders ,anlamayana tüm dünya önünde serilse ters .
Dini siyasilerden öğrenmedim hocam. Herhangi bir dini inancım da yok, bireysel ahlâka inanıyorum. Dini okumalarımı da kaynaklarından, erişkin olduğum ilk yıllarda, yani bundan yıllar önce yapıp kendi doğrumu buldum.

Epistemoloji veya din felsefesi tartışmalarında yaşanan en temel problem; teistlerin karşı tarafı kendi fikrini, kendi inancını ya da inançsızlığını belirtiyor şeklinde değil de, "benim kutsalım mutlak doğru, benim inancım tek gerçek, o da inanmayarak benim dinime küfrediyor" şeklinde görüyor oluşu. Bu yüzden biz bu tarz karşılıklı alıntılaşmalarla bir yere varamıyoruz. Biz ayvayı yedik desek, siz iki kilo erik diyeceksiniz. Mesela bu konuda @TulinPinar; 'ı ilk alıntılayıp şu birkaç mesajdır başlattığınız, süregelen tartışma da yine bu durumun bir sonucu. Yoksa ortada tartışılacak bir konu göremiyorum. Ne siz bizim doğrultumuza gelirsiniz, ne de biz sizin. Bence alıntılamayı sürdürmeyin, burada son bulsun.

Tupcufikret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tribünlere, oynama bu hayatın kisa olduğunu gecen ,zamanı ni aklına getirirsen anlarsin ,anlaşıldı dediğim kısım, kim bu dünyada hakki yenilirse karşılığını hakki ile kim verebilir ,ancak Allah misli misline ona diyetini ödetir, demekki bir vakti zamanı vardır, tıpkı sizin bugün salı, yarın çarşamba olduğu ,gibi herseyin zamanı var ve siz bilemezsiniz o zamanı çünkü aciz siniz her insan acizdir.
O zaman kimse adamı gidip savcılığa falan da şikayet etmesin? Soruşturmalar başlatılmasın, nasılsa Allah'ın bir hesabı vardır deyip kaderci kaderci tokatlandığıyla kalsın herkes. Gerçekten bu zihniyet yüzünden biz bu durumdayız. Son olarak; noktalama işaretlerinin, özellikle virgülün kullanımına biraz çalışmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Aksi durumda yazdığınız metinler içeriksel olduğu kadar biçimsel olarak da dikkate değer görünmüyor.