fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fabia 1.0 tsi dsg lere odaklanmanı öneririm
Selam hocam öneri için teşekkür ederim ancak fabialar 100-150 daha yüksek fiyattan gidiyor. Belirttiğim fiyat aralığında göremedim.

srtsalcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz fiyatlara düşük km 0 a yakın SCE Clio alınabiliyor bende yaklaşık iki yıldır bu aracı kullanıyorum turbo olmadığı için genellikle 100-110 km hızı aşmıyorum, bu fiyatlara temiz bir araç düşünülürse alınabilir ama araç gerçekten turbo olmadığı gitmiyor ben hız aramadığım için şuana kadar hiç bir sıkıntı çekmedim araç mekanik olarak da sıkıntı çıkarmadı bir süre daha kullanacağım gibi size önerim turbolu araçlara yönelmeniz
Teşekkürler hocam. Sce yi test etmedim henüz ama bütçe aralığımda en yeni model ve düşük km o çıkıyor. Bu sebeple biraz mecburiyetten onu da seçmek durumunda kalabilirim. Ancak o kadar kötü mü motor bilmiyorum. Test edeceğim arabayı almadan.

Bodur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İ20 sorunsuz arızasız temiz arax
güzel bir kaç i20 ilanı var hocam baktım. Eğer o tarihe kadar bulabilirsem almayı düşünüyorum. LPG siz bulursam daha iyi olacak. Ellenmemiş araba olması taraftarıyım yoksa motor lpg ye uyumlu biliyorum ve ekonomik oluyor. Bir kaç ilan karşıma çıktı inşallah o tarihe kadar kalırlar ya da daha iyileri çıkar. Pazarlık konusunda önerin nedir? Genelde 650-670 arası fiyat veriyorlar.

nothers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i20 hariç diğerleri çok ok. Şehiriçi 1 motor clio işinizi baya görür
Neden i20 hariç hocam? Deneyiminizi paylaşır mısınız? Teşekkürler

Uzak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SCe adlı modelden uzak durun TCe olan modeli öneririm hem piyasası hemde gidiş ve diğer açılardan daha sağlıklı bir motor belirli bir devir sonrasında turbo açıyor araç.
Hocam düşük değerleri var haklısın ancak TCe motorlar için bütçeyi daha da artırmam gerekebiliyor. O sebeple Sce mecbur oluyor.

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İ20 veya i10 alabilirsin
güzel bir kaç i20 ilanı var hocam baktım. i10 küçük kalabilir. Eğer o tarihe kadar bulabilirsem almayı düşünüyorum. LPG siz bulursam daha iyi olacak. Ellenmemiş araba olması taraftarıyım yoksa motor lpg ye uyumlu biliyorum ve ekonomik oluyor. Bir kaç ilan karşıma çıktı inşallah o tarihe kadar kalırlar ya da daha iyileri çıkar. Pazarlık konusunda önerin nedir? Genelde 650-670 arası fiyat veriyorlar.

tekfir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiesta tabiki
Fiestaların içi çok dar diyorlar hocam. Bu konuda ne düşünüyorsun? Ve neden fiesta sence?

efekanrasit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaş söylemiş zaten ama bende söyleyeyim 1.0 0.9 sce motordan kaç.
Hocam düşük değerleri var haklısın ancak TCe motorlar için bütçeyi daha da artırmam gerekebiliyor. O sebeple Sce mecbur oluyor.

serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu saydıkların arasında bence ford başka. Yol tutuşu ve sürüş keyfi fordlar da çok iyi. Birde bence i20'ye göre daha yakışıklı

Çalıştığım yerde ford focus vardı. Yıl eskidiği için aracı yenilediler. Yeni kasa Honda civic geldi. Şunu dedik ilk başta. Ford focus başkaymış diye.

Bende şuanda aktif Ford Tourneo kullanıyorum. Çok konforlu araçlar yapıyor ford. Tabi karar senin.
Fiestaların içi çok dar diyorlar hocam. Bu konuda ne düşünüyorsun? Ve neden fiesta sence? Fiesta harici başka model olmuyor bu fiyata hocam ortalama 2015-2016 için