Mustafa Düşünceli Google Aranma istatistiği.
İstatistiğe göre şahıs yaz aylarında Google üzerinde daha çok aratılıyor, Ağustos ayında+%255 artış ile kendi aranma rekorunu kırmış ve daha çok aratılmış, bu dönemde taksit veya borca girerek veya heves ettiği bir şeyi almak için dolandırıcılık faaliyetini daha çok arttırmış olabilir.
Günümüze bakınca ise istatistik diplerde, aylık aranma hacmi 10-100 arası, dönüşüm oranını %20 olarak hesaplarsak, pek fazla bir kazancı yok, millet umarım uyanmıştır, bu adam 2022 senesinde beni de 300 TL tokatlamıştı, o günden beri de insanları tokatlamaya devam ediyor, ben adamın akli dengesinin yerinde olmadığını bu yüzden ceza almadığını düşünmeye başladım.. Sahiden, bu adam neden hapse girmiyor, bu adamla davalık olan onlarca kişi var hiç biriniz bu adamı yüz yüze görmedi mi, tipi nasıl?
Not: Google ADS uzmanıyım, bu tarz dolandırıcılık faaliyetleriyle ilgilenen kişiler bana ara sıra yazıyor, bu tarz kişiler genelde kumar bağımlısı oluyor, çoğu kumar oynamak için dolandırıcılık yapıyor, kumardan uzak durun lütfen..