Konu
Değerlenebilecek QR menü POS sistemi - ilgilenemediğim için satılık
11-03-2025, 14:07:34
hakankomurcu
Site adresi: qrmenu***.com ve net PM isteyin
Site satış fiyatı:
XX.XXX tl tekliflerinizi bekliyorum.
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 23.01.2024
DA / PA Değerleri:
9/26
Kategori / sitenin içeriği
: qr menü online sipariş alma pos sistemi
Günlük hit sayısı: 5-10
Ziyaretçi kaynağı:
%90 google - %10 yandex
Domainin yaşı: 2 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: yok, tüm içerik dahildir. codecanyon qr menü yazılımı ve pos sitemi eklentisi extended lisans, sosyal medya hesapları dahildir. onesignal notification eklenebilir.
Hosting dahil mi?: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok, code canyon qr menü ve pos eklentisi extended licence
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
iki yıl önce hevesle ve severek açtığım qr menü sitemi ilgisizlikten dolayı satıyorum. ek bilgi isterseniz yazabilirsiniz. yazılım codecanyon üzerinden alınmıştır extended lisans ömür boyu kullanırsınız. codecanyon hesabımı vermeyeceğim ama güncelleme olduğunda takip edip benden isteyebilirsiniz anında iletirim. sürekli güncelleme alan piyasadaki en kaliteli qr menü yazılımıdır. ayrıca POS sistemi yazılımını da veriyorum. ikisinin toplam ücreti 458$'dır. siteye çok yatırım yaptım ve her türlü emek harcadım. sitenin .com ve .net adresi mevcuttur. .com üzerinde wordpress yüklüdür. .net adresi üzerinde yazılım yüklüdür. son 1 senedir pek ilgilenemiyorum. sosyal medya hesaplarını verebilirim. hiti ve müşterisi yoktur ilgilendiğinde reklam verildiğinde satış yapabilirsiniz. uygun bir rakamdan değerlendirebilecek birine devredeceğim.
kazanç değerleri, tüm kullanıcılar sayısı doğru değildir o kısımları değerlendirmeyin.