Çok teşekkürler
Arifdrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mükkemmel eğitim kendisi çok yardımcı oldu.
O kadar güzel yorumlamışsınız ki hocam ne diyeceğimi bilemiyorum. SEO Killer’a verdiğiniz bu değer için teşekkür ediyorum. Daha iyilerini yapmaya devam edeceğiz.
inceruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle, hiçbir ödül, kazanç karşılığında olmadan bu yorumu yazıyorum. içimden geldiği gibi.

yaklaşık 2 ay kadar bir süre önce satın aldım. ben aldığımda v3'ü vardı. o zaman da iyiydi ama mükemmel değildi

çünkü chatgpt sorgularımız çabucak bitiyordu, claude, grok gibi yerlerde asla kullanamıyorduk. sanki çok güzel bir bisikletim var ve sadece evin içinde sürebildiğimi hissediyordum.

fakat ta ki bu sürüme kadar. bu adam yapmış resmen! seo killer'a bir uzantı gibi agent diye bir şey eklemiş. seo killer kalitesinde yazıyor, buluyor ama 03-mini, claude'de, gemini'da çalışıyor. 4o-mini de sınırsız içerik üretebiliyorsunuz. hemde çok kaliteli. mesela güncel bir konuda yazı yazdıracaksınız. o içerikle ilgili güncel yazıları topluyor, çok güzel ve detaylı yazıyor. gerçek bilgilerden saçmaladığı hiçbir kısım yok.

içine kanva'da hazırladığı reels, manşet şablonları eklemiş. youtube linki tek tıkla efsane blog yazısına çeviriyor (net en en beğendiğim).

mesela bir haber siteniz var, o sitedeki içeriklerin linkini giriyorsunuz size iftar saatini beklerken onun yazmasını izlemek kalıyor DDD

benim aklımda kalanlar bunlar. bir sonraki sürümde bu adam ne ekleyecek merakla bekliyorum ))))