Benimde hem erkek kitle hem %88 kadın kitle sayfam mevcut trendyol ilede hb ilede anlaşmam var . Fakat erkek kitleden en fazla ayakkabı alan oluyor . Link attığında izlenme düşmesinin sebebi İnstagram önermiyor. Yapabilecek pek bişey kalmıyor şahsen kendim etkileşim yaratmaya çalışıyorum Story de ürün videosu atıp 2. Story de link koyuyorum yine etkili oluyor ama normal bi Story kadar izlenmiyor . Algoritma tamamen etkileşim üzerine kurulu bunu bir takipçi olarak anlayabilirsin . En çok konuştuğun en çok etkileşime girdiğin kişi story - post attığında hep en önde görürsün .
Her takipçinin takip ettiği 200-300 kişi oluyor minimum (eşi dostu akrabası büyük sayfalar vb).
senin takipçi kitlen İnstagram girdiğinde postun veya Story halkan en gerilerde kalıyor göremeden çıkıp gitmiş oluyor . Ama her storyne tıklatırsan, yorum yapmaya teşfiı edersen bu etkileşimden dolayı algoritma öne çıkarıyor. Etkişemin bi önemi yok belki yorumlarda insanlar eleştiri yapıyor fakat algoritma oradaki etkileşimden dolayı Öne çıkarıyor keşfete düşüyor .
Story de böyle ne kadar tıklatır etkileşime geçer soru cevap, anket diğer etkileşimlere sokarsan takipçi tarafından yavaş yavaş Story halkan en önlere giricek seni takip eden kitle İnstagram girdiğinde belki en yakın arkadaşından sonra ilklerde senin storyini görücek bu şekilde olmasada linklerin izlenmeleri artar ama normal bi Story kadar etkileşim alamayacağı için tam aynı izlenme olmaz ama yinede en azından 2 katına çıkarırsın .
Aynen öyle ustam. Linkli paylaşılan storyler normal izlenmeme göre 3de1 oranında. Bunun sebebi ve çözümü var mıdır? Bu durum aşılabilir mi?