R10 dışında satışlar gayet var. Açıkçası R10 domain bilinci olarak çok ama çok kötü vaziyette. 5 para etmez domainleri çakma parfüm satan seyyar satıcılar gibi "Değeri 5 milyon lira ama ben 1 liradan ihaleye koyuyorum" yazan işgüzarlar, yapım ekiyle çekim eki arasındaki farkı bilmediği için jenerik olmayan domaini jenerik diye kakalayanlar, 6 kelimeden oluşan domain, premium domain diye pazarlayanlar, domain değerlendirme konusu açıp reg fee etmeyecek domainine olumsuz yorum alınca bozulan sektör çaylakları gibi etkenler yüzünden forumda domain satmayı bıraktım. Sadece iyi satıcıdan iyi domain bulursam alıyorum, dışarıya satıyorum. Kolay para kazanma hırsıyla bilmedikleri piyasaya giriyorlar, kötü domain alıp satamayınca ellerinde patlıyor ve finalde de "Domain piyasası bitmiş" diye konu açıp yakınıyorlar buradaki arkadaşların çoğu. Domain sabır işidir, iyi domaini iyi fiyattan alıp iyi zamanda iyi fiyattan satmalısın, hisse gibi coin gibi. Bugün aldın yarın 2 katına satarsın dünyasından çıkılmadıkça forum düzelmez.