Hocam sistem basit aslında yaptığı bunu çoluk çocuk yapıyor bir tane kurban seçiyor alan kişiye ve bu insan bilgisiz sonrasında ayrıntıları dikkat etmiyor alıcı Tabikide Mustafa ses kaydı ile zaten güveni oluşturuyor sesler taklit edilebilir yapay zeka diye bisey var İbanlar çalıntı olabilir veya da numaralar başkasının üzerine olabilir o kadarını düşünmüştür zaten ticaret yapacaklar arkadaşlar için en iyi tavsiyem bana ugramadı o arkadaş çünkü biliyor ki beni kandıramaz yaptığım işlem şu herkesle iş yapmam Egerki alım yapacaksam güvenilir insanlardan alım yapar profil teyidi mesaj yolu ile mesaj yolunda da satacak kişi bana mesajda whatsapp dan konuşuyorsak numarası tam anlamıyla gözükecek şekilde olursa iş yapıyorum yok o benim arkadaşımın hesabı yok başkasının kaile bile almam ayriyetten bu ticareti r10 veya whatsapp haricinde gerçekleştiriyorsam örneğin Telegram Telegram nickini ekran görüntüsü alırım konuşma ss alırım ayriyetten 1 tane de ekran videosu hem profil kullanıcı adı gözükecek hemde mesajlar azda olsa gözükecek şekilde bu arada r10 da mesajında da kullanıcı adı belirtcegi için öyle bisey yaptığında direk ele verir 1 yanlışında kısaca işi garantiye alın kısaca herkesle iş yapmayın profilindeki numara ile konustugu whatsapp numarası farklı ise zaten pm olarak teyit edin ekran görüntüsünü alın Egerki doğru ise profildeki numarayı ss alın ve mesajdaki numarayı da ss alın daha iyi olur sizin için kısaca önlem alın hep