Burakozdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ne kadar dolandırılsamda arkadaşa durumu anlatmaya çalışıyorum, Hakaret ediyor. Durumu anlatamıyorum adama. Adam tutup 1 konu açıyor, başlıkta dikkat do-landırıcıdır , - mustafa düşünceli dolandırıcıdır adımı kullanıyor vb yazmamış. Hiçbir şeyden bahsetmemiş. Adamdan şikayetçi bile olmamış. Siz şikayetçi olun yazmış. Üstüne bana sizden şikayetçi olacağım demiş. Üstüne de hakaret etmiş. Ben ceza almasını istiyorum şahsen. Bu arkadaş bana böyle davrandı diye, sizde etkilenip bu konuyu açtınız diye bende size hakaret edeyim? Ne kadar doğru olur? Teşekkür ederim ince düşünceniz için ve yine teşekkür ederim beni etiketlediğiniz için. Siz konuyu açıp herkes dikkat etsin diye uğraşıyorsunuz. Adamın dünya umrunda değil.
Şimdi mağdur olan o olmadığı için bir şikayette bulunsa bile başka şikayetçiler olmadan bir işe yaramaz

Adam da malum sürekli *********** damgası yiyip bir şey anlatmaya çalışınca siniri bozuluyor.

muratgünhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya mübarek ramazan sövemiyoruz dimi bu deliye bence bu zır deli ya meth yada kumar bağımlısı çok eminim yani
Allah akıl fikir versin.
bence keyif alıyor bu dolandırma işlerinden o yüzden bağımlılık yaptı