ozgurrich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli hocalarım

Twitter’da global kripto ile ilgili etkileşimi yüksek bir hesabım var ve sürekli iş birlik teklifleri alıyorum. Ancak nasıl bir ücret politikası izlemeliyim, hangi tür iş birliklerini kabul etmeliyim emin değilim.

Etkileşim oranına göre mi fiyat belirlemeliyim yoksa sabit bir tarife mi olmalı? Tweet, retweet, alıntı gibi içerikler için farklı fiyatlandırma yapmak mantıklı mı? Ayrıca, hangi tür iş birliklerini almak daha doğru olur?

Bu konuda deneyimi olanların fikirlerini almak isterim.
Ekip genelde takipçi sayına ve etkileşimine bakar, profesyonel bir proje ise zaten sana da profesyonel yaklaşır. 100K üzeri takipçisi olup 50 usd ye reklam paylaşan sayfalarda var, proje 50 usd lik reklamdan artık ne bekliyorsa artık ona kalmış sayfanı bilmiyorum ama gerçekten organikse yüksek fiyatlar iste, nasıl bir reklam paylaşacağın da önemli; sadece bir tanıtım mı yoksa pazarlama mı.. bu kriterler önemli.. benim 120K üzeri etkileşimi güçlü sayfam var sık paylaşımlar yapmadığım için projeye ve reklama göre post başına 400-700$ arası fiyat istiyorum. Veriyorlar mı evet veriyorlar, belki 1k$ istesem onu da verirler, fiyatı tamamen karşındaki kişinin sana yaklaşma şekline göre ve nasıl bir çalışma istediğine göre belirle..