Merhaba Arkadaşlar Sizinle Az Önce Yaşadığım Bir Deneyimi Anlatıcam İnşallah Bu Konu Sizin İçinde Yol Gösterici Olur

Benim 10 Senelik Şahsi Hesabım 1 Ay Önce Resmen Hiç Bir Sebep Yok İken Kapatıldı..Tabiki O Anki Yaşadıgım Şoku Instagram Hesabı Kapanan Arkadaşlar İyi Bilir..Ve Ben 1 Ay Boyunca Her Gün Düzenli Şekilde Çeşitli Yollar Denedim Açılması İçin Fakat İmkansız Ve Hiç Bir Şekilde Sonuç Alamadım..Bu Forumdan 3 Beş Arkardaşımıza Mesaj Attım Aman Allahım Ne Rakamlar İstediler Açalım Falan Filan Diye.Gerçi Hiç Biri Halledemedi..
Şimdi Size Bir Abi Tavsiyesi !!! Kesinlikle Hesabınızı Şu Fiyata Açarım Bu Fiyata Açarım Diyenlere Boşu Boşuna Ümit Bağlamayın..Sakin Olun Ve Hesabınızı Elbet Bir Şekilde Geri Alabileceğinizi Asla Aklınızdan Çıkarmayın Ümidinizi Kaybetmeyin..Şifrenizi Hatırlamıyorsanız Dahi Mailiniz Varsa Yeter Artar Bile Hesabı Geri Almak İçin..iki Faktörlü Kod İstese Ve Siz Onu Unutsanız Dahi Tekrar Tekrar Söylüyorum Hiç Sorun Yok Yinede Hesabınızı Açabilirsiniz...Dediğim Gibi Her Gün Hiç Usanmadan Bıkmadan Bi Kaç Kez Ugraşın Hesabınızı Açılması İçin Çeşitli Yöntemleri..Benim En Son Buldugum Sayfadaki Yöntemi Az Önce Uyguladım Ve Hesabım Açıldı..
Eyer Sayfanın İsmini Tekrar Bulabilirsem Sizlerle Paylaşırım Ve Belki Sizede Bir Nebze Olsun Yardımcı Olur..Sizlere bir yol gösterebilir sen ne mutlu bana.. gösterebilirsem ne mutlu bana