Merhaba arkadaşlar.
Bende herkes gibi internet üzerinden geçimini sağlayan ve bir çok yenilikçi taraflı olan araştırmayı, yeniliklere ayak uydurmayı seven biri olarak, uzun yıllardır gerek kendim gerekse yabancılara bir çok konuda ticaret yapan biri olarak siz dğerli forum üyelerine Google Adsense hizmetini sunmaya karar verdim.
Şimdi sizlerinde aklında olan sorulara da değinmek istiyorum. Madem yabancılarla çalışıyorsun bir çok iş yapıyorsun 900 TL' ye mi kaldın diyenleri duyar gibiyim. Haklısınız arkadaşlar ama mağlum şu anda geldiğimiz nokta ve piyasanın durgunluğundan dolayı bizlerde ihtiyaçlarımızı karşılamak için, mecburen bir şeyler yapmak zorundayız.
Neden bu kadar uygun fiyata yapıyorsun?
Arkadaşlar forum içerisinde çok ticaretim olmasa da hem güler yüzlü hemde kaliteli iş tanıtımı amaçlı referans olması açısından
kısa süreliğine bu kadar uygun fiyata hizmeti vermeye karar verdim.
Nasıl çalışıyorsun ve işlemler nasıl ilerliyor?
- Öncelikle anlaşma yapılır ve müşterimle mutabık kalındığı takdirde işlemlere başlanır.
- Müşterimizden kesinlikle herhangi bir şifre bilği talep edilmez.
- Müşterimize gerekli olan bütün bilğiler tek tek aktarılır ve sonrasında kendisinin vereceği karara göre ilerleme sağlanır.
- Karşılıklı olarak mutabık kalındığı ve anlaşma yapıldığı takdirte kişinin alan adının DNS adreslerini bizim sunucumuza yönlendirilmesi talep edilir.
- DNS yönlendirilmesi tamamlandıktan sonra kendi sunucularımızda kurulum işlemleri başlatılır ve
iş bizdeyken bir başkasına devir edemez ve üçüncü kişilere işin ilerleyişi hakkında asla bilgi verilmez.
-Siteniz için gerekli kategori ve sayfalar oluşturulur.
-Sitenize tamamen size özgün içerikler girilerek ayarlamalar yapılır.
-Site işleri bittikden sonra tarafınıza bilgi verilir.
-Bu işlemler iş yoğunluğuna göre 1 ile 5 güne kadar sürebilir.
- Site içerisinde gerekli kurulumlar bittikden sonra , arma motorlarına gerekli araçlar için çalışmalar başlatılır ve index ve google dizin durumu kontrol edilerek ne zaman onaya göndereleceği hakkında bilgi verilir.
-Google adsense onayına göndermeden önce sizinle iletişim kurularak, sizin email adresinizemi yoksa sıfır bir email açıp tarafınıza teslim edilmesinimi istersiniz diye sorulur.
" Sizin tarafınızdan onaya gönderilmesi her zaman daha iyi bir seçenektir." GERİ İADE VE ÖDEME ÇÖZÜMLERİ.
- Site içerisinde yapılan çalışmalar tamamen bizde kalır ve müşteriye yedek verilmez. Yedekle beraber sitesini teslim almak isteyen müşterimiz için extra yedek bedelini ödeyerek alabilirler.
-Sitelerinizin onayını kendiniz göndereceğiniz için takibinide kendiniz yapmanız gerekmektedir ve olumlu veya olumsuz geri dönüş olduğunda bizleri bilğilendirmeniz gerekmektedir.
-Google Adsense onay süreci konusunda net bir bilği bulunmamaktadır. Bu onay süreci tamamen googleye bağlı olarak
tahmini olarak 1 ile 14 gün olarak belirtilmektedir. Yinede bunlar tahmini süreler olduğu için onay süreci google taradından uzayabilir veya kısalabilir bu durumda tamamen onayı veren taraf google olduğunu bilmenizi isteriz.
-Alan adınıza gerekli çalışma yapıldıktan sonra 3 defa red gelme durumunda ödemeniz kesintisiz olarak %100 olarak tarafımıza ödeme yaptığınız banka hesabına iade edilir.
- Vermiş olduğumuz hizmetin ücret bedeli peşin alınmaktadır.
-Çalışmadan kendi rızasıyla veya farklı birşekilde vazgeçenler için unutmasınlar ki bizlerde bir emek veriyoruz ve buna karşılık olağan dışı bir durum olmadığı sürece kendi isteğiyle vazgeçen müşterimize ödemiş olduğu ücretin %50'si kesilerek iade edilir.
Şu anda piyasanın genel durgunluğundna dolayı kısa bir süreli olarak Adsense Onay hizmetimiz 1 alan adı için 900 TL'dir.