Hocam emeğinize sağlık güzel görünüyor deneme fırsatım olsaydı iyi olurdu.
gecenlerde bende kendim kullanmak için yapmıştım yp ile hatta konu acmıtım yorum ve öneriler için ,bir çok eksigi vardı bi türlü tekrar başlayamadım.
Bende şöyle özellikler vardı, bu özelliklerdende ekleseniz bence süper olur.

Domain kayıt edilir daha sonra
otomatik Domain Kayıt tarihi eklenir
otomatik domain bitiş tarihi eklenir
domain kayıt firması eklenir
domain yaşı eklenir
domainin bitimine kalan süre eklenir.

Domain bitmesine son 10 gün kala dominın bulunduğu yani listelendiği sütun komple uyarı inetliğinde sarı renkli olur
daha sonra domain son 5 günü kaldığında sütun kırmızı olur ve yukarda uyarı cıkar ''Son ödeme tarihine yaklaşan domaininiz var''
son 10 ve 5 gün kaldığında domain sahibinin profilinde bulunan telefon numarasına bir adet sms gönderir (bakiyeside yeterli üçret varsa ve profilnden sms göndermeyi aktif etti ise)

kullanıcılar Kendilerine bakiye yükleyebilirler daha
ayrıca kullanıcılar ekledikleri domain listesindeki domainlerinin Düzenle Sil butonlarının yanında Sat butonu olacaka ve kullanıcı sat butonuna bastığında domain üçretini belirletip diğer kullanıcılara sunacak.
kullanıcılar satıştaki domaini almak için hesabında bakiye varsa satın alacak ve üçret admin onayına düşecek iki taraf onay verdikten sonra domain ve üçret diğer hesaptan diğer hesaba aktarılacak, domaini satan kullanıcı bakiyesini istediği zaman % komisyon veya bellki bir kesinti ile banka hesabına cekebilecek veya magazan başka ürün alabilecek

benim projem böyle bişeydi işte vakit olmayınca kaldı

işte tavsiyelerm bunlar yaparsan güzel olur.