cenanulker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar!

R10.net'e bir proje için bir araya geldiğimiz bir arkadaşımın tavsiyesiyle katıldım. Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olarak, hem bölümümde kazandığım yetkinlikleri kullanabilmek hem de görsel tasarıma olan ilgim ve becerimi birleştirme amacıyla UI/UX tasarıma yöneldim. Birkaç yıllık ofis deneyiminin ardından şu sıralarda freelance olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Şu ana kadar iş başvurularında portfolyo olarak kullandığım web sitemi tamamen freelance işler için düzenliyorum, buradan inceleyebilirsiniz.

Şu ana kadarki tecrübelerim SaaS dashboard web app ve iOS/Android mobil app tasarımı üzerine. Bu tasarımlara başlamadan önce bir pazar ve rakip analizi yapıyorum, sonra da isteğinize bağlı olarak uygulamanızı baştan veya yeniden tasarlıyorum. Ek olarak, no-code website builder'lar üzerinde deneyimim mevcut. Kendi web sitemi Wix üzerinden yaptım, bir ayda tamamladığım Inkreadible Doodles'ı da Framer üzerinden yayına aldım. Wordpress temaları hakkında da önceki senelerden biraz tecrübem var, yardımcı olabilirim.

Forumda ticari konu açmak için bir aylık bir üyeliğe ek olarak ticaret puanı gerektiğini öğrendim, fakat buraya kendimizi tanıttığımız ve portfolyomuzu sergilediğimiz bir konu açabildiğimizi fark edince herkese bir selam vermek istedim. Sizinle çalışmak ve projenize değer katmak için sabırsızlanıyorum. Yukarıdaki konular hakkında yardımcı olabilmem için PM atabilir veya web sitesindeki talep formunu, son soruya R10 üyesi olduğunuzu yazarak doldurabilirsiniz.

İş harici konular hakkında kendimden bahsetmem gerekirse de, kutu oyunları ve kart oyunlarını, anime/manga kültürünü, bisikletle (İstanbul'da ne kadar yapılabiliyorsa) turlamayı seviyorum. R10'dan iş anlamında beklentilerimin yanında senelerdir özlemini çektiğim forum ortamını yaşamayı ve yeni arkadaşlıklar edinmeyi bekliyorum.

Herkese iyi forumlar
depoortak güzel proje olmuş