Selam dostlarım yıllardır denemediğim yöntem taktik kalmadı.
Eski, Yeni Hesap, Farklı konsept Kategoriler, Yayınlama Saati Günleri, Farklı Video dilleri , Başlık açıklama, Anahtar Kelime, Özgün veya Kopya. Aklınıza gelebilcek tüm şeyleri yıllardır deniyorum ama pes etmiyorum.
Aktif olarak çalıştığım için pc başında geçirdiğim zaman kısıtlı fakat pes etmiyorum.
Ama sanırım artık algoritmayı çözdüm.
Bu paylaştığım video istatisliği yeni açılmış bir kanaldır ve 2. videosudur.
Not: Sadece heyecan ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Ücretli ya da ücretsiz olarak yaptığım işlemleri vb. Bilgileri paylaşmıcağım. Taktir edersiniz ki 2 yılın verdiği bir emek neticesinde bunları başardım bir çırpıda sizlerle paylaşmamı beklemeyin lütfen.
Ama şunları sizinle paylaşabilirim ne yapcağınızı söylemicem fakat neye dikkat etmemeniz ve kafa yormamanız gerektiğini yazıyorum.
1. Videonun paylaşma saatinin bir önemi yok test edildi onaylandı!
2. Kanalın eski ya da yeni olmasının bir önemi yok.
3. Video dilinin ya da başlık açıklama ya da anahtar kelimenin bir önemi yok.
4. Kapak resminin (Shors için) bir önemi yok.
6. Video süresinin uzun ya da kısa olmasının bir önemi yok.
7. Kategorinin bir önemi yok.
Yapacağınız en önemli şey Yaptığınız videoyu açın ve şunu düşünün bu video benim önüme çıksa izlermiyim? eğer cevap evet izlerim ise o video patlar! Kendinizin bile izlemiceği videonun viral olmasını ve izlenmesini beklemeyin En büyük kural bu.
Videonun gelişmelerini ara ara konuya eklerim.
SS:
10 Mart 2025 İstatisliği:
Video yayınlama Tarihi: 8 Mart 2025
Video süresi: 29 Saniye
Kanalın 2. Videosudur merak edenler için ilk yüklediğim video istatislikleri aşağıdadır.
9 Mart 2025 İstatisliği:
Merak edenler için ilk yüklediğim video istatislikleri:
7 Mart 2025 İstatisliği: