constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence sen istisnasın.
Köpek besleyenlerin büyük bir kısmı dediğim gibi davranıyor.
Hangi mesleği yaptığı, siyasi görüşü, yaşam tarzı falan hiç bir önemi yok.
Üslubunca uyardığın zaman da klasik cümleleri "Bir şey yapmaz." oluyor.
Dışarı çıktığımız zaman acaba köpek nereden çıkacak diye korkuyoruz.
Arkadaşım akşam işten gelirken eve gidene kadar akla karayı seçiyor.
Geçtiği yer biraz ıssız ve karşısına köpek çıksa sesini duyurabileceği kimse yok.
Daha doğrusu onu duyana kadar köpek üstüne koşabilir.
Korktuğumuz da sokak köpekleri değil artık, sahipli köpekler.
Birinin de yüzü kızarmıyor veya özürlenmiyor.
Bir çoğunu da tanıyoruz, kimisi de akrabamız.
İşin tuhaf kısmı, aynı şeyi sen yap dakikasına evini basarlar
Dediğim gibi saldıran bir sahipli köpek varsa bilin ki sahibi de öyledir bir çoğu da burnundan kıl aldırmaz benim köpek saldırmaz diye ama köpek sahibine çeker diye boşuna dememişler.
Ben ormana köye giderken oradaki göpekler için mama alırım 39 yaşındayım bir tane köpek saldırmadı her insan benim gibi olmayabiliyor buna katılıyorum korkuyla büyütülmüşüz biraz karanlıktan boşuna korkmuyoruz cindir peridir diye korkuttular bizi köpeklerde de aynı bizi hep korkuttur şu kısırlaştıma olayı gerçekten layıkıyla yapılsaydı zaten bu sorun olmayacaktı gene el birliği ile yaşanabilir barınaklar kurarak sokakları sahipsiz köpeklerden arındırırsak çok daha ferah bir yaşam alanımız olacak. Sahipli köpeklere gelirsek eğer bir köpek sahipliyse ve birine zarar verdiyse kesinlikle o kişi bir daha köpek sahibi olması kısıtlanmalı. Onlar bizim can dostlarımız biz vicdanlı bir ülkeyiz hele de diğer hayvanlara karşın duyguları insanlara en yakın olan köpekleri katletmek asla kabul edilemez.