Merhaba arkadaşlar, Öncelikle biraz kendimden bahsedecek olursam İktisat mezunuyum, 2 hafta öncesine kadar kasiyerlik yapıyordum ancak işi bıraktım, kenarda 400-450bin lira gibi bi parama güvenerek kendimi geliştirmeye adamak istiyorum, ancak ne yapabileceğim konusunda çok kararsızım.

Yapay zeka alanı çok ilgi çekici, ancak karmakarışık bir yer NLP, ML derken buradan nasıl bir meslek edinebileceğim konusunda da çok fazla bilgi sahibi değilim, aslında en çok yönelmek istediğim alan bu, bu alanda nasıl bir yol haritası çizerek meslek sahibi olabilirim, bilgili arkadaşlar varsa bu konuda bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Lise ve Üniversitenin ilk yıllarında photoshop ile çok uğraşırdım, o yüzden grafik alanına ilgim de çok özellikle UI/UX alanında bu ilgimi kullanabilirim.
Youtube üzerinden AI ile içerik üretme konusunda da ilerlemek istiyorum, güzel bi fikrim olduğunu düşünüyorum eğer AI'yi ve video editlemeyi düzgün ve kaliteli bir şekilde yapabilirsem buradan da yürüyebilirim.
İngilizcem ortalama bir derecede, ingilizce kaynakları da anlayabiliyorum.

Bundan 4-5 sene sonra iyi ki böyle yapmışım diyebileceğim bir yol haritasına ihtiyacım var, ne yapabileceğim konusunda da biraz karamsarlığa düştüm gerçekten fikirlerinize çok ihtiyacım var, yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.