TekLanDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper bir hikaye, umarım BOR bulursunuz
Teşekkür ederim hocam, inşallah BOR değil de ALTIN buluruz! Ama BOR da fena olmaz tabii, sonuçta yerli ve milli! Eğer BOR çıkarsa, bunu TÜBİTAK’a satıp madeni büyütmeyi düşünüyorum. Devlet destekleriyle uzaya bile açılabiliriz! 🚀
DiZiNi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sesli güldüm ya
ortak arıyomusun hocam bende heyecan arıyorum
Hocam tam aradığım kişisin! 🤝 Şimdi şöyle bir şey yapabiliriz: Sen de taksitle girebilirsin! Metin Abi’nin bana söylediğine göre bu madende iki kişilik daha yer varmış. Sen gel, kürek parasını bölüşelim, kazmayı da vardiyalı kullanalım. Hatta yanımıza birini daha bulursak gece gündüz kazabiliriz! Ne dersin? 3 yıl içinde Elon Musk kadar olmasak da en azından Elon Bakkal seviyesine geliriz!
btnaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maxi geyik konusu olduğunu görünce

MakeRKereM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 KG altın gönderin hocam yatırım yapalım bizde
hocam şu an altınları çıkarma aşamasındayız, yani elimizde 1 KG altın yok ama istersen ileriye dönük sözleşme yapabiliriz. Yani şimdiden yatırım yaparsan, kazdığımız ilk altın külçesinden payını alırsın. Bunu Metin Abi de onaylamıştı, hatta “ilk kazma vurulduğunda altın fışkıracak” demişti.
Şu an en mantıklı yatırım küp sponsorluğu. Küpleri alıp madene bırakıyoruz, altın dolduğunda ilk senin olur! Ne dersin, var mısın?
Perturbado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jelibon bulursanız aman diyeyim satmayın, çok değerlenecek diyorlar..
Hocam ben de duydum o mevzuyu! Melih Gökçek zamanında yer altı jelibon rezervlerinden bahsetmişti, hatta Ankara'da çıkmıştı diye hatırlıyorum. Şimdi düşündüm de, acaba bizim madende de jelibon olabilir mi?
Metin Abi bir keresinde, "Bu madende öyle şeyler var ki, devlet bile öğrenirse el koyar" demişti. Ben o zaman altını kastediyor sandım, ama belki de jelibondan bahsediyordu?
Hemen yeni bir plan yapıyorum: Bundan sonra sadece kazmayla değil, dişleyerek de kazacağız! Eğer toprak tatlı gelirse, zengin olduk demektir! 💰🍬