Teşekkür ederim hocam. Sizin adınıza da ayrıca sevindim. ☺ Bazen riske girmek ya da borca girmek zorunda kalabiliyoruz ama öyle olmasa da olmuyor. Önemli olan değecek mi değmeyecek mi ya da kısa vade mi uzun vade mi Ona karar verebilmek 😊
Çok teşekkür ederim hocam.

Allah razı olsun
hocam e satış yazarsanız Google üzerinden Uyap üzerinden e devletinizle giriş yapabilirsiniz. Mobildeyim şuan pc başına geçince link atayım inşallah.
teşekkür ederim hocam. İşte başka bilmediğimiz şehirden öte o bölgenin durumunu ve imar durumunu bilmek önemli hocam. İhalede zaten hisseli veya diğer özel durumlar kanunen açık açık yazmak zorunda zaten.
Vakit bulunca konuyla ilgili yazarım inşallah başka bir konuda.
teşekkür ederim hocam.
teşekkür ederim hocam evet imar durumunu bilmek çok önemli bide gaza gelmemek 😊 çünkü bir sıfır fazla atsanız dönüşü yok teminatınız yanabilir yetişemezseniz.

burada bireysel girdiğiniz için dolandırılma olmuyor karşı tara
Teşekkür ederim hocam. Şimdilik vermeyim tapuyu çözünce buradan yazayım. Özelden yazacağım size ama 😊
hocam araçlarda biraz risk oluyor. Araçta arıza bilinmiyor mesela geçmişle ilgili tramer varsa belki. Bide gidip görmede olmayınca şaibe olabiliyor dediler yani motor değişse bilginiz olmuyor dediler o yüzden yüksek risk olabiliyor. Yüksek ya da ortasınıf araçlarda risk büyük haliyle 😊
Teşekkür ederim hocam. İşin hoşuma giden kısmı şu kısmet konusunda, ben girdim diğer iki arkadaşımda girdi onlara da kısmet oldu. Onlarda kazandılar ve benim için kıymetli insanlar olması da ayrıca sevinç konusu oldu. İki taraf birbirini tanımıyor ama ikisini de ailecek tanıyorum ve çok iyi insanlar. Dostlarımın kazanması ve onlara da kısmet olması sevindirdi bir taraftan da. 😊 Teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.