MadLen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladim hocam. Ama backend hakkinda hic bilgim yok. Once frontend halledeyim sonra backend kisminda tekrar birseyler yapmaya calisirim. Teşekkürler.

Evet firebase aklimda benim de. Telif konusunda da rss ile cekecegim haberleri WebView ile de uygulamadan çıkış yapmadan uygulama içerisinde haberler okunabilecek yada api ile newsapi yada collectapi. Onlarda ilk safalarda ucretsiz surumleri mevcut. Python biraz biliyorum sayılır. Backend yavas olacagini düşündüm. Nodejs kullaniyorlar genelde arastirdim biraz o daha bizli diyorlar backend islerinde. Acik var mi konusunda da en son bi developera uygulamami test ettireyim diye düşündüm ucretiyle bakar bi kodlara inceler diye düşündüm yani.
rss olunca telifsiz olmuyor ki ?
Haber işi Bence biraz sıkıntılı bir konu gibime geliyor.
Python biliyorsan onla basic bir back end yaparsın yada php ile hız dediğin şeyi öyle fark edebileceğin bir şey değil zaten cache kullanılıyor senin hızlınla çok alakası yok işin doğrusu ama büyük ihtimalle ggittiğin yol biraz yanlış firebase yerine php ile cpnaelli bir site kur oraradn cachle tüm çektiğin haberleri cpnaelde istersen kontrol et düzenle direk ekstradan uğraşmamış ve kafan karışmamış olur oradan da direk text olarak alırsın en basiti yada bir admin panel yaparsın python veya php ile oradan haberleri çeker ekler siteden modifiye eder html düzenlemesi falanda eklersin buda olabilir ama bunlar için birazcık bilgi gerekecektir