4 pro'larda 4k desteği var. Diğer düz 4'ler 4k yoktu sanırım. Görüntüde farkedilir kalite farkı olur diye tahmin ediyorum yine büyük TV'lerde fakat fiyat farkına görede uçurum fark oluyor. Diğer bir özellik Digital ve CD'li sürümdede fark 2. el'den uyguna Oyunlar çözüp oynayabilirsiniz Digital sürümde tüm oyunları parayla yüksek fiyatlara alman gerekiyor yada aylık yıllık sabit ücret ödemen lazım üyelik için ordada bazı premium oyunlar yine yer almıyor özel olarak ücretli satın alıcaksın CD'li sürümde bu avantaj 2. el uyguna çözebilirsin. Birde Slim FAT farkı vardı galiba hatta bunların kasa model kodları oluyor ülkelere kıtalara göre gönderilen cihaz modelleri bazılarında kronik sorunlar performans sorunları falan olanlar varmış Slim FAT benim açımdan çok sorun değilde Cihaz Model no ile kronik sorunu ve Performans sorunları yaşatmayan bir model tercih etmeye dikkat edersen sorun olmaz diye tahmin ediyorum bu bilgileride ufak bir araştırma ile en iyi model kodunu bulursun forumlardan yine. Benden bu kadar