PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani sen diyorsunki, ayda %30-60 kazandıran bir işi ne kadara satmalıyım, peki benim sana sorum, böyle bir işi niye satmak istiyorsun? Kendin kullan.
Söylediğimi anlamamışsınız ki.
%30- 60 gibi bir kâr oranı mesajımda yok. Bist haftasonları çalışmaz dolayısıyla aylık %15-25 gibi bir kâr oranı olduğunu yineliyorum.
Birincisi stratejimi satmıyorum. Hali hazırda kendim kullanıyorum. Etrafımda bu konuda başarılı olduğumu bilen insanlar bu konuda bana bu teklifi yaptıkları için bir bedel ödeyelim bizle de paylaş dediler. Zaten kendim için uyguladığım bir stratejiden para kazanmayı istiyor olmam neden tuhaf olsun?

DijitalDoping adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans düşünürseniz beni yazabilirsiniz hocam. Ücret konusunda bir şey diyemedim benzer şekilde iş yapanlar ne kadar komisyon alıyor ? Oradan yola çıkılabilir.
İlginiz için teşekkür ederim. Benzer hizmet var mı varsa ne kadar alınıyor inanın bilmiyorum.

SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fiyatı hakkında yorum yapmayacağım ama böyle bir hizmetin satışıyla SPK ile sorun yaşayabilme ihtimali var gibi. Yanlış mıyım acaba?
Hiçbir fikrim yok. Ama belirttiğim gibi bu hizmeti bir platformda vermeyi düşünmüyorum. Dolayısıyla spk ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum.