Cursor ai yi ilk defa geçen gün forumda gördüm. Yazılım bilgim sıfır diyebilirim. Geçen gün not tutma ihtiyacım nedeni ile uygulama aramaya başladım. Notları monitöre yapışkanlarla yapıştırdım olmadı, todoistler vs kullandım olmadı. Sürekli bakmam gerekiyor unutuyorum gözününde olmayınca. Öyle olunca uygualam aramaya başladım markette googleda vs. Bir süre bakındım bulamadım. Sonra aklıma cursor geldi. Açtım uygulamayı gittim örnek güzel tasarımlı bir todoist görseli aldım attım buna. Dedim bana masaüstü widgetı için bunu yap. Bir başladı maşallah çatır çatır yazıyor. Oradan onu indirtiyor tek tıklamayala buradan bunu yapıyor derken tüm isteklerimle 2 saatte hazır etti uygulamayı exe si hazır şekilde. Üyeliğim bitti gittim cursor abonelik aldım tasarımını da geliştireyim diye. O kadar beğendim. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Örnek görseller ekliyorum. Bu uygulama masaüstünde todoist gibi devamlı kalıyor, alt görev ekleniyor, çıkarılıyor, sürüklenip sıralaması değiştiriliyor. Tamamlananlar paraflanıp çizilerek en alta gidiyor vs. Kapatıp açınca da silinmiyor devamlı kalıcı. Şimdilik çok güzel. Daha tamamlamadım geliştirmek istiyorum ama vaktim çok yok şu anlık bu yeterli diyerek bu kadarda bıraktım. Bir boşlukta daha çok geliştirmek istiyorum inşallah.