dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun. ama elinizde de patlayabilirdi. özellikle köylerden hacizli yerleri alırken boşa aldığınızı unutmayın çünkü o yerin evin arsanın tarlanın sahibi onu kullanmanıza asla izin vermez. hatta tüm köylü izin vermez. bizim oralarda özellikle kan emizi d bankın köylüleri kandırmasıyla tüm tarlalar evler hacizden yok pahasına satılıyor birileri alıyor ama köye gelip de kullanamıyor.
hocam ihalede zaten sulh mahkemesi mi icra mı yazıyor o sebepten dolayı hiç sorun yaşamadım. Genelde tapu işi bitince muhtarla görüşüyoruz. Çevremdekiler alırken de öyle yaptık kaldı ki avukatının ismi olduğu için özel durumu sorabiliyoruz

Mubi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elize sağlık hocam , nereden ihaleye katılmak mümkün site mi acaba burası
Uyap üzerinden katılabilirsiniz hocam

OktayDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler hocam.
Bizim de kayseri'de gesi'nin bir köyünde ortaklığın giderilmesi davası var.
Bilirkişi 5 farklı yere 6 milyon tl değer biçmiş. Normalde daha fazla tutar.
Şimdi sizin konuyu görünce ümitlendim acaba böyle rekabet olur da yükselir mi fiyat diye.

Bi de eğer siz ihaleye katılmasaydınız allah bilir 300-400k tl ye alacaktı karşı taraf burayı.
aynen hocam. Geside çok güzel bir bölge olduğu için dilediğiniz fiyata satarsınız inşallah şimdi çok değişti Kayseri’de alım satım. Millet bir araya gelip alıyor artık. Ne hikmetse de bitmiyor hayırlısı olur hakkınızda inşallahhh