mertkann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5000 TL Bütçe İle Nasıl Bir İş Kurabilirim?

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. 5bin tlnin ne kadar az bir bütçe olduğu ben de biliyorum ama ayırabileceğim bütçe bu.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Babam sağlık sorunlarından dolayı artık çalışamıyor. 20bin tl gibi komik bir maaşın da geçinmeye yetmeyeceği aşikar. Ailecek öyle lüks seven şatafatlı yaşayan ya da yaşama hevesi olan insanlar da değiliz. Burada çok fazla ilan görüyordum ama şu anda kafamı çok toplayamadım. Buraya ilan mahiyetinde konu açmak istedim. İsteyenler konu altına fikir belirtebilir.

Sizden 5bin tl bütçe ile hangi işlere başlanabilir? İnternet üzerinden ne gibi gelir kapıları açılabilir bunları önermenizi, varsa tekliflerinizi iletmenizi istiyorum. Mesela;
1000 TL ile smm sitesi bayiliği veren görmüştüm
2500 TLye hazır para kazanması açık youtube kanalı satan görmüştüm.
Yani bunları tabi ki örnek genişletilebilir. Şu anda aklıma gelen basit örneklerden. Azıcık fazla para harcayıp makale üretme sitesi de alınıp güzel google reklam basılıp müşteri çekilebilir. Bu da bir fikir.

Tek istediğim eğitim satacaklar uzak dursun. 2500 TL SEO, youtube, backlink sitesi aç kazan eğitimleriyle gelmeyin. O kadar kolaysa alın 20 bilgisayar 1 ayda milyoner olun da görelim. Ya da bana kanıt iletin. Ya da iletmeyin.
Sözlerim bu kadar tek istediğim ayda internetten 10-15bin kazanabileceğim bir iş fikri.

SMM den uzak durun hocam, bayilik alıp bitmiyor sonrasında çok reklam sermayesi gerekiyor size. Bu ise ucuz diye girenlerin %99 u 1-2 ay sonra işin içinden çıkmayıp bırakıyor.