Sen sokak hayvanları için önlem alıcaksın, benim söylediğimle paylaştığın bu videonun hiç bir alakası yok, bende sana hergün dünyada olan suç videolarını atıyım, ozaman insanlar sokakta yürümesin mi diyiceksin, e hepsi sokakta?? Sen önmelini al, sokak hayvanlarını toplayıp barınakları büyüt, gerekirse bu konuda insanlardan cüzzi bir vergi al. Çözümler çok..
İnsanlara köpek beslemek için belli bir ehliyet ver, eğitim ver, sokaklardaki hayvanları topla, kriter uygula.
Öyle emme basma tulumba gibi hayvanlar uyutulsun lafını edicek kitle işte, bişiler derdim de mübarek Ramazan ..
Söyledikleriniz icraata dökülebilecek şeylerse destekliyorum.
Zaten aynı şeyleri söylüyorum ama bu konuda hemen muhalif olma eğilimine girildiği için anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz.
Barınak yok, para yok, sokakta köpek besleyenler sahiplenmiyor.
Barınağa götürülen hayvanlar baskınlarla dışarı kaçırılıyor.
Belediyeler barınak da kötü koşullara göz yumuyor, bazı barınaklar da işkence ediliyor yada öldürülüyor.
Ne yapalım, nasıl yapalım?
Çoluğu çocuğu okula göndermeyelim, arkadaşları ile sokakta oynamasın, kütüphaneye gitmesin, eve biraz geç gelse acaba köpek mi parçaladı diye düşünülsün, çocuklar ve kadınlar okula ve işe giderken acaba bugün de beni mi parçalayacak diye stresten saçı dökülsün ama köpekler de sokakları işgal etsin.
Kimse sorumluluk almıyor, almak istemiyor.
Resmen iki ucu şekerli değnek.