Hocam gelir yüksek olunca farklı gmaıller vs farklı adsense gibi hangı taktıklerı kullanırsanız kullanın o parayı alamamanız ıcın elınden gelenı sonuna kadar kullanıyor youtube. bunu çok kez farklı bu ıslere gırenlere soyluyorum ama maalesef pek sakalım yok kı sozum gecsın hesabı oluyor. O nedenle size ve bu ıslere heveslenenlere tavsıyem. YouTube sizi hainlik yapıyorsa siz de ona göre hazırlanın. Kafanızı dınledıkten sonrakı yol harıtanız su sekılde olsun. Çok ugrastınız uzaktan takıp ettım o nedenle yardımımn olsun ıstıyorum.
1 bambaşka birinin sağlam adsensenı ve kanalını alın.. mumkunse yuzu gorunen vlog kanalı tarxzında olsun. hesap satanlardan degıl. sıradfan ınsanlardan alın. bu adsenselerı yavas yavas coğpaltabılırsınız. Ödemeleri elını<zden geldıgınce her adsensede farklı kısılere alın. bölece asla sıze hancer vuramazlar. Burrada puf nokta adsense hesabına satın aldıgınız kısının maılı ıle gırmeyoın. kendınızı yonetıcı ekleyın. hep yonetıcı hesabıyla girin.
2 Akım halıne gelmıs cok asırı ızlenen konulardan uzak durun. Bu konu da kımsenın umurunda olmuyor ama yazayım yıne de. Hani şu shortslarla mılyon dolarlar kaazanın vs vs zımbırtı nişleri.
3 Yavaş yavaş daha profesyonel daha az ızlenen ama ama daha cok veren konulara odaklanın. Google'yi yavas tırtıklamanız lazım
4 Düzenli video atmayın. Otomasyon izlenimi yaratmayın.
5 her sabah kalktıgınızda tum herseyınız gıudecekmıs gibi kendınızı hazırlayın. yanı kanal adsense vs.
6 kanallarınızda mumkunse her kanalı sankı sitesi olan popüler bir blogun youtube kanalıymıs gibi gösterın ve o sıteyı kanala ekleyın baglantı ıle.
7 Tüm açıklamalarınız sıradan ınsan gibi olsun. Kanal resmınız dahil her sey.
aklıma gelenler bunlar. belkı devam ederım.
Tekrar okudum gonderınızı. web siteden sorun olsmus ama siz yıne de yazdıklarımı degerlendırın.
Hocam website adsenseden ban yedik yalan yok şuana kadar 18 bin dolar kazandım. Yotube tarafında sıkıntı hiç yoktu. Bu zamana kadar hiç olmadı. Adsense de websitesi olmasaydı bu sıkıntı olmayacaktı
Google youtube aynı şirket artık o yüzden bağlı youtube kanallarda gitti.
Sağlam adsense bulup yola devam sanal makine ile. Burada youtube adsense ile web adsense admob aynı anda kullanmamak gerek