Hocam gelir yüksek olunca farklı gmaıller vs farklı adsense gibi hangı taktıklerı kullanırsanız kullanın o parayı alamamanız ıcın elınden gelenı sonuna kadar kullanıyor youtube. bunu çok kez farklı bu ıslere gırenlere soyluyorum ama maalesef pek sakalım yok kı sozum gecsın hesabı oluyor. O nedenle size ve bu ıslere heveslenenlere tavsıyem. YouTube sizi hainlik yapıyorsa siz de ona göre hazırlanın. Kafanızı dınledıkten sonrakı yol harıtanız su sekılde olsun. Çok ugrastınız uzaktan takıp ettım o nedenle yardımımn olsun ıstıyorum.

1 bambaşka birinin sağlam adsensenı ve kanalını alın.. mumkunse yuzu gorunen vlog kanalı tarxzında olsun. hesap satanlardan degıl. sıradfan ınsanlardan alın. bu adsenselerı yavas yavas coğpaltabılırsınız. Ödemeleri elını<zden geldıgınce her adsensede farklı kısılere alın. bölece asla sıze hancer vuramazlar. Burrada puf nokta adsense hesabına satın aldıgınız kısının maılı ıle gırmeyoın. kendınızı yonetıcı ekleyın. hep yonetıcı hesabıyla girin.
2 Akım halıne gelmıs cok asırı ızlenen konulardan uzak durun. Bu konu da kımsenın umurunda olmuyor ama yazayım yıne de. Hani şu shortslarla mılyon dolarlar kaazanın vs vs zımbırtı nişleri.
3 Yavaş yavaş daha profesyonel daha az ızlenen ama ama daha cok veren konulara odaklanın. Google'yi yavas tırtıklamanız lazım
4 Düzenli video atmayın. Otomasyon izlenimi yaratmayın.
5 her sabah kalktıgınızda tum herseyınız gıudecekmıs gibi kendınızı hazırlayın. yanı kanal adsense vs.
6 kanallarınızda mumkunse her kanalı sankı sitesi olan popüler bir blogun youtube kanalıymıs gibi gösterın ve o sıteyı kanala ekleyın baglantı ıle.
7 Tüm açıklamalarınız sıradan ınsan gibi olsun. Kanal resmınız dahil her sey.

aklıma gelenler bunlar. belkı devam ederım.
Tekrar okudum gonderınızı. web siteden sorun olsmus ama siz yıne de yazdıklarımı degerlendırın.