temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi Paylaştıkca güzeldir 3

1 canlı yayınla 4 bin saat doldurma
2 youtube shadow ban kaldırma
3 Short videolarla 4 bin saat doldurma taktiği

Yotube kanal satışı yapan biri olarak bu bilgileri üçretsiz sizlerle paylaşıyorum,para değil dua edin yeter

şimdi
Short videolarla 4 bin saat doldurma yöntemi kendim bulduğum bir yöntemdir,
Kesin denenmiş Kanalları onaya göndermiş ve onay almış biri olarak yazıyorum

Biliyorsunuz shortlar anlık izleniyor ve sonra duruyor, bende bu anlık izlenmeyi nasıl saate yansıtırız diye düşündüm ve çözdüm ve 3 kanal onaylatdım
Yapacağınız işlem şu,normal onay alabileceğini düşündüğünüz short videolarınızı hazırlayın,
yayınlamadan önce aynı short videonuzu arka arkaya ekleyin birleştirin,yani 1 dakikadan uzun olsun,örnek 1 dakika 30 saniye olsun
sonra bu 1.30 saniye olan short videosunu yükleyin ama yayınlamayın,sabah saatlerine planlayın,planladıktan sonra,
düzenle kısmı açılır ve düzenle kısmına tıklayıp videonuzu kesin, 1 dakika altına düşürün, yine normal short kısalığına dönmüş olur.
sabah planladığınız short videonuz izlendikten sonra yapmanız gereken önemli son olay,saat gece 12 olmadan short videonuzun düzenle kısmına gelip videoyu eski halinde geri dönder diyeceksiniz
bu kadar,gece 12 olmadan tekrar 1 dakika üstüne videonuz döndüğü için kısa short video olarak sayılmıyor ve saatler 4 bin saate dahil oluyor,ama gece 12 olmadan yapın
ve ortalama 10 bin izlenmeye 100 saat kasıyor

Kısaca sabah yayınladığınız shortu uzun olarak yükleyin ama paylaşmayın,sabah saatlerine planlayın,planladıktan sonra video yu düzenleden uzun olarak yüklediğiniz shortu kısaltın,
ve gece olunca videonuz izlenmişse gece 12 olmadan tekrar eski haline dönder diyeceksiniz
Not: eski shortların izlenmesi zaten olmaz,dediğim gibi shortu yüklemeden arka arkaya birleştirin yada direk 1 dakika üstü short yükleyin,ve kesin izlendikten sonra eski haline geri dönder deyin
shortlar anlık çok izlendiği için bukdar uğracaksınız normal video anlık 30 bin 40 bin izlenmiyor biliyorsunuz
neyse
hayırlı olsun
Teşekkürler.
youtube shadow ban kaldırma
Bu konuda bilgi göremedim. Yazmayı mı unuttunuz.