Bilgi Paylaştıkca güzeldir 3

Yotube kanal satışı yapan biri olarak bu bilgileri üçretsiz sizlerle paylaşıyorum,para değil dua edin yeter

şimdi
Short videolarla 4 bin saat doldurma yöntemi kendim bulduğum bir yöntemdir,
Kesin denenmiş Kanalları onaya göndermiş ve onay almış biri olarak yazıyorum

Biliyorsunuz shortlar anlık izleniyor ve sonra duruyor, bende bu anlık izlenmeyi nasıl saate yansıtırız diye düşündüm ve çözdüm ve 3 kanal onaylatdım
Yapacağınız işlem şu,normal onay alabileceğini düşündüğünüz short videolarınızı hazırlayın,
yayınlamadan önce aynı short videonuzu arka arkaya ekleyin birleştirin,yani 3 dakikadan uzun olsun,örnek 3 dakika 30 saniye olsun
sonra bu 3.30 saniye olan short videosunu yükleyin ama yayınlamayın,sabah saatlerine planlayın,planladıktan sonra,
düzenle kısmı açılır ve düzenle kısmına tıklayıp videonuzu kesin kısaltın, 1 dakika altına düşürün, yine normal short kısalığına dönmüş olur.
sabaha planladığınız short videosu olarak yayınlanır,videonuz short olarak izlenir, izlendikten sonra yapmanız gereken önemli son olay,
saat gece 12 olmadan short videonuzun düzenle kısmına gelip videoyu eski haline geri dönder diyeceksiniz
bu kadar,gece 12 olmadan tekrar 3 dakika üstüne videonuz döndüğü için kısa short video olarak sayılmıyor ve saatler 4 bin saate dahil oluyor,ama gece 12 olmadan yapın
ve ortalama 10 bin izlenmeye 100 saat kasıyor

Not:
short videolar anlık çok izlendiği için bu kadar uğraşacaksınız, normal video anlık 30 bin 40 bin izlenmiyor biliyorsunuz.
Para kazanma açtırmak için,short video ile 10 milyon izlenme şartını ,yine short video ile,bu anlattığım şekilde çok az izlenmelerle saat kasarak açtırabilirsiniz
hayırlı olsun

edit:short dakikasını Düzenleme yaptım, 1 değil 3 dakikadan uzun olarak düzelttim

Videoyu kestikten sonra,gece 12 olmadan eski haline döndürmek için yine kestiğiniz yere gelip orjinale geri döndür diyeceksiniz ,
orjinale geri döndür tuşu,düzenlede videoyu kestiğiniz kırptığınız yerde ,sonda 3 nokta var ona tıklayınca çıkar,ve orjinale geri döndür diceksiniz,ekran görüntüsünde işaretledim