mofrad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, İngiltere başlangıç seviye işletmeler için daha iyidir. Dubai yıllık yönetimi ve kuruluş masrafları 30-40 kat daha pahalıdır ingiltereye göre. Amerika ise tercih edilebilir ancak belirli bankacılık alternatifleri arasında sıkışırsınız, en son wise'a döndüğünüzde ise banka kartı alamazsınız amerika şirketiniz için. İngiltere şirketi hem ödeme şirketleri opsiyonları açısından daha fazla alternatife sahip olurken daha düşük kurulum ve yönetim maliyetleriyle göz önüne çıkmaktadır
Hocam bilgi için teşekkür ederim kafama takılan tarafta şu oldu İngiltere için konuları okurken şöyle bir mesaja denk geldim;
https://www.r10.net/1088704204-post9.html
Alıntı
Hocam stripe ı sorunsuz kullanmak istiyorsanız yalnızca amerika şirketi açtırmalı ve gerekli belgeleri aldıktan sonra stripe hesabı açtırtmalısınız.

Bunun dışında bu forumda bireysel stripe hesabı açıyorum diyenlerin açtıkları hesaplar 2 güne 3 güne kapanıyor. ingiltere şirketi ile açılan hesaplar kapanıyor çünkü 1 pound sermayeli 11 pound a kurulan dümenden şirketi stripe da biliyor.

Stripe kurallarına uygun ve sorun yaşamayacağınız sektörünüz var ise, amerika şirket kurdurun ve stripe hesabı açtırın arkanıza yaslanın. Başka türlü macera aramayın paranıza zamanınıza yazık.

Saygılar