Borsaların en büyük gelir kaynağı withdraw fee'dir neyse daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok verdiğim bilgilerin yanlış olduğunu savunuyorsun bi 5 6 sene sonra tekrar konusuruz yeterli tecrübeye ulaştığında verdiğin fee oranları ayrıca yanlış girip okx ve binance uzerinde ki fee oranlarını görebilirsin biraz blockchain ve kripto paralar ile alakalı araştırma yap en azından. ki "Eski girdin diye görüşlerin daha kabul edilebilir mi olacak? " evet hiç bir zaman piyasaya yeni giren ve parası olan birisi hiç bi zaman benim deneyim ve tecrübeme denk olamaz"
Senin derdin öğrenmek değil haklı çıkmak. İkide birde piyasaya şu zaman girdim falan filan diyorsun ki bunun konuyla hiç alakası yok. Verdiğim verileri okx, binance ve kraken'deki anlık usdt tron ağındaki çekim ücretlerine bakarak söyledim.
"Borsaların en büyük gelir kaynağı withdraw fee'dir" demişsin de, borsalardaki kaç tane kullanıcı günlük onchain kullanıyor? Borsaların günlük işlem hacimleri, onchain hareketleri halka açık biçimde görülebiliyor. Paribu 5 milyon kullanıcısı olduğunu söylüyor. Bunların yüzde kaçı onchain aktivitesi yapıyordur düşün bakalım.
Coinbase Ethereum ağındaki çekimler için 0.3 dolar alıyor şu an. Binance ise 3 dolar alıyor güncel olarak. Şimdi Binance 10 kat daha fazla aldığı için bu onu ***********, fırsatçı falan mı yapar? Dediğim gibi her borsanın TX işlemek için farklı metodu var. İsteyen istediği fiyattan sağlar bu hizmeti. Kullanmak zorunda değilsin. Ama globalde de olan bir şeyi bir Türk borsasını suçlamak için kullanmak pek mantıklı değil.
Neyse uzatmaya gerek yok. İstediğine inan. Ama biri sana bir şey anlatmaya çalıştığında ad hominem yapıp sidik yarıştıracağına öğrenmeye çalışsan hayatına daha çok katkısı olur bence.