Merhabalar arkadaşlar,
Google Adwords üzerinde global reklam ajansı sahibiyim. Aynı zamandada Google Adwords reklam hesapları satın almaktayız.
Piyasada bir arkadaş ile daha önce görüşmüştük ne tutumunu nede ticaretini beğenmediğimden bu arkadaşla çalışma sağlamadım ve göz göre göre yalan şeyler konuşmasından iletişimimi kestim. Aradan zaman geçtikten sonra gene bu arkadaş bana ulaştı benimle ticaret yapmak için.
Şöyleki verdiği fiyatlar bizden ortalama 5-10 bin TL arası az ve doğal olarakta ticaret yapmadık. Bu ADS hesaplarının fiyatları sürekli olarak değişmektedir ara sıra o bana sorardı bende ona sorardım şu hesabı kaçtan alırsın gibi. Gel zaman git zaman buna tedarik eden bir arkadaş bana yazdı hesap satmak için bende hesap aldım kusurlu hesabı kusuruz fiyatı ile yani bu arkadaşın 10 bin teklif ettiği hesaba ben 25 bin tl teklifte bulundum.
Bu hesapları satın aldığım arkadaşa trade göndermeye profiline girdiğimde gördümki bu ismimizi karalayan bizimle aynı işi yapan arkadaştan tradesi var. Hemen arkadaşa yazdım dedimki sen bu arkadaşa tedarik ediyorsan bana getirme ben kimsenin müşterisine salça olmam bana yakışmaz diye. Bu mesajlarıda ona attım aradan zaman geçti gene hesap için fiyat sormak istediğimde bana yok benden yüksek vermek için soruyorsun gibi usülsüz yalan yanlış şeyler dedi.
Bugün bir arkadaş bana yazdı dediki hocam hesap var alırmısınız bende baktım ve hesabı satın alıp anında ödemesini yaptım. Arkadaş bu isimli kişi size dolndrıcı diyor 40 bin dolar para dolndrmışsın gibi saçma sapan birşey dedi ve mesajları gösterdi. Bende mesajları gönderdim o arkadaşa birşey diyemeyip engelledi. Şok oldum benim müşterilerime yazıp ne veriyorsa fazlasını verelim bize getir demesinden dahi ağırma gitti. Şahsıma ve şirketime bu şekilde bir itamda bulunması midemizi bulandırdı. Lafı uzatmadan sormak istiyorum. Şimdi şikayet konuları bire bir ticaret ile açılmakta diye biliyorum. Birinden ticaret yapıp bir muzdaripliğin olursa şikayet konusu açılabiliniyor sanmaktayım.
Ben bu arkadaş şikayet konusu açmamda bir sorun varmı yetkililerinde zamanını almak istemiyorum.