oddmedyatasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılarınız daim olsun bol satışlar hocam tek gözüme çarpan bir alıcı olarak header çok büyük gözüktü gözüme ,ürün görüntüleme kısmındaki hemen al butonunun üzerindeki logo görselini kaldırıp fligran olarak resimlerin sağ alt kısımlarına ekleme sağlayabilirsiniz oradaki kalabalık görünümü biraz olsa da azaltmış olacaksınız Denizli'de olmanız ayrıcı bi mutlu etti r10 da Denizliden işletme görmek çay kahve içmeye ofisimize her zaman bekleriz hayırlı satışlar
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Umarım nasip olur. Sizde buyrun gelin akkonakta yerimiz.

masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logo güzel site tasarımı uyumu genel olarak güzel ancak birkaç eksik var

Öncelikle çok sade ve renksiz çok siyah beyaz duruyor renklendirmek lazım en azından bir renk olmalı sitede. Örneğin siyah beyaz ve mavi gibi. Footer headet ve yukardaki kayan yazının arkaplanını değiştirip koyu mavi kırmızı gibi ana bir renk yapabilirsin. Ana sayfada yazıların üstüne geldiğinde ve sepete ekle butonunda arkaplanını o aynı renkten yaparsan biraz daha canlanır. Ayrıca güzel bir header manşet görseli tasarlatmalısın suanki de güzel ama daha çok kampanyaların vs yazdığı ilgi çekici bir görsel olmalı.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederip. İlgilenip zaman ayırıp önerileri verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi aşırı sade bende çok farkındayım. Söylediğiniz gibi renklendirmeye gitmeyi istiyorum ama henüz cesaret edemedim. Koyu sarı renkle kombinlemek çok güzel olacağına inanıyorum siteyi.