larecep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba R10 ailesi hayırlı akşamlar, Eylül ayında 5 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası geçirdim. Ambulans ile hastaneye kaldırıldım. Kırık çıkık vs yoktu fakat boynumda ve omzumda çok fazla ağrılarım vardı. Tomografi çekildikten sonra ağrı kesici serum verildi ve 1 saat sonra taburcu oldum. Taburcu olduğumda ekip arabası ile karakola götürüldüm ifadem alındı. Arkadaki araçlardan şikayetçi oldum.

Trafik kazası ölümlü / yaralanmalı kaza olarak geçiyor ve benim aracım ile öndeki araçta kusur bulunmuyor. Arkadaki 3 araca takip mesafesini korumamaktan kusur verildi.

Uzlaştırmacı atanmış ve kendisi beni aradı. Uzlaşırsam konu kapanacak, uzlaşmazsam eğer kusurlu bulunan 3 araç şöförüne taksirli adam yaralamadan dava açılacağını söyledi.

Bir avukat ile sohbet arasında durumu anlattım. manevi olarak bir davadan ziyade maddi olarak dava açabilirsin araban 2 aydan fazla yattı ve sen ilçede yaşıyorsun dedi.
Kaza yaptığımda çalışmıyordum fakat 20 gün sonra şirket açılışım oldu bağkurum başladı.

Bu konuda kararsız kaldım daha önce başıma böyle bir şey gelmedi, neyin ne olduğunu da bilmiyorum açıkçası. Bu konuda ne yapmam gerekir ?
orman yangınında yakan kişileri ihbar ettim 2 senedir mahkemelerle uğraşıyorum tehditler duyuyorum mahkeme kadar boş bir şey yok bence mahkeme açmaya hiç gerek yok hasar karşılasın yeter bence bana göre