Merhaba r10 dahileri,

Bir süredir Android farm yapıyordum, ancak şimdi bir adım daha ileri gidip iPhone farm'larıyla ilgilenmek istiyorum. Bu konuda iPhone kullanımı ve Jailbreak işlemleri hakkında deneyimi olan arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Belki burada tartışarak hep birlikte daha fazla bilgi ediniriz.

Özellikle şunlarla ilgili sorularım var:
  1. Jailbreak işlemi şu anda hangi iPhone modellerine ve iOS sürümlerine uygulanabiliyor? En son hangi sürümlere Jailbreak yapılabiliyor?
  2. iPhone cihazlarda Facebook veya Instagram hesapları açma işlemi hakkında deneyimi olan var mı? Örneğin, bir hesap açtıktan sonra telefondan ne kadar veriyi silsem de, yeniden yüklediğimde eski login bilgileriyle hala hesabım açılıyor. Cihazın cache tuttuğunu düşünüyorum, ancak tam olarak nasıl çalıştığını çözemedim. Bu konuda bilgi verebilecek var mı?
  3. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi ile tüm veriler siliniyor. Jailbreak ile sıfırlama işleminin daha hızlı olduğunu duydum. Bu konuda doğru mu biliyorum, Jailbreak ile sıfırlama işleminin farkları ve avantajları hakkında bilgi verebilecek var mı?
Yani, temel olarak iPhone farm ve Jailbreak işlemleri ile ilgili genel bilgi almak istiyorum. Yardımlarınız ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!