Hocam 2 yıldır faizde 1 ev parası elde ettim, sen herhalde geç kaldın o yüzden biraz incinmiş gibisin üslubun gereksiz şiddetli. Sanane millet parasını nasıl değerlendirirse değerlendirir.

Akıllı olan her insan dönemsel olarak hangi yatırım karlı ise ona parasını yatırır. Son 2 yılda ev veya araba fiyatları hep aynı kaldı sadece dolar bazlı ufak yükselmeler oldu. Hiç mi galericiler araba satamıyor diye ağlıyorlar haberlerini duymadınız hiç mi ev fiyatları düşüyor haberlerini görmediniz yüksek faiz ortamında bunlar düşer yada sabit kalır. Birde bir arkadaşımın parası faizde eridi felan demişsin o kısma baya güldüm.

2 yıl önce 4 milyona ev alsaydım kira geliri olarak ortalama 20 binden 500 bin tl kazanmış olacaktım. Peki faizde ne kadar kazandım ? Yılda 2 milyon tl kazandım ve şuan 4 milyon seviyelerinde faiz kazancım oluştu. Alacağım ev şuan hala 4.5 milyon bantlarında duruyor ve kimse almamış hala.

2 yılda 4 milyon faiz geliri elde etmek varken niye ev alayım bu dönemin fırsatı böyle 1 yıl sonra faizler tamamen düşer bende düşmeden gider elde ettiğim faiz geliriyle o 4 milyonluk evi alırım.

Şimdi anladın mı ? 2 yıl önce 4 milyona ev alsaydım cebimde 500 bin tl olacaktı.. Faize attım 4 milyon kazandım ve o ev şuan bedavaya geldi. Dönemin fırsatı neyse bunu kullanacaksın sonra birilerini suçlayıp durursun sadece. Bazı insanlar anlasın diye ilkokul seviyesinde anlattım kusura bakmayın.

Edit yorumları okudukça insanlar neden bu haldeler anlamak zor değil. Hayatındaki maksimum başarısı taksitle telefon almak olanlar yatırım tavsiyesi veriyor komedi harbiden.