Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Medeni bir şekilde konuşabileceğim kişilerle sabaha kadar konuşabilirim. Ama cümlesinin sonunu ünlemlerle dolduran insanlarla konuşmamayı tercih ediyorum. Kuranı Kerim herkesin elinin altında, size tavsiyem dini mezhep imamlarından, alimlerden vs öğrenmek yerine Kuranı Kerim'den öğrenin. Yoksa Tevbe suresi 31. Ayetin muhatabı olursunuz. Benim dinim her şeyden önce gelir. Doğal olarak dine ve Kuran'a yapılan ihanet devlet ihanetine falan benzemez. Şunu hiç unutmayın: Tam olarak bu saniyemizi dahi ahirette defterinizde yazılı halde bulacaksınız. Ve dinden, Allah'tan üstte tuttuğunuz her şeyden o gün pişman olacaksınız. Siz bugün Almanya'da doğmuş olsaydınız Alman devletini savunuyor olabilirdiniz. Doğduğunuz yeri ve içine doğduğunuz devleti seçemezsiniz ama inanç öyle değildir. Tarih ve gazeteciliğin yanında biraz sosyolojik gerçeklere de kafa yormanız dileğiyle..

Bu konuya ilk attığım mesajın Hatipoğluna sorun tek kaynak Kuran-ı Kerimken neden uydurma hikayeler (hadisler) üzerinden konuşuyor olan birine tek kaynağı kuran alın imanıza gülsem?

mesajlarımı aratırsanız Mezhebimin olmadığını her dini mesajda yazan birine mezhep imamlarından din öğrenme demene mi gülsem?

Sosyoloji 4. Sınıf öğrencisi olan bana biraz sosyolojiğe kafa yor demenize mi gülsem.

yoksa beni haklı çıkartan Size karşı çıkınca hemen Ahirette şu saniyemin yazılı olacağını söyleyip üstü kapalı size karşı çıkmamın günah olduğu imajı cizen şartlatanlığınıza mı gülsem?

Sen söyle hangisine güleyim?

Bu arada:
Ben Türk'üm. Benim için kutsal olan Türkiye Cumhuriyeti'dir. Din kisvesi altında devletime saldıran herkese tepki gösteririm. 15 Temmuz bunun örneğidir sizin gibilere. Benim kutsalıma laf söyleyen birine ben medeni olarak cevap verecek kadar soysuz değilim!