Kafama göre değil, Kuranı Kerim'e göre.. Önceki yazımı okumuş olsaydınız eğer Osmanlı Devleti'ni de şeriat devleti olarak görmediğimi anlardınız, zira açıkça yazdım. Kimlerle karşılaşıp nelere şahit olduğunuzu bilemem. Onlara dayalı yaptığınız hiçbir yorum da haliyle benim bahsettiğim konuya uygun değil. Sizin bahsiniz başka, benimki başka. Siz şeriatı kullanıp din adına insanları kandıran farklı kişilere rastlamış olabilirsiniz. Benim konum bu değil.
Ben sizin Osmanlı devletini mübarek saydınızı söylemedim. Tağut masalını anlatanların derdini söyledim. Kuran-ı Kerim'i okudum Keyfinize göre halife tanıyıp tanımama hakkı veren ayetleri görmedim. kendi fikirlerinize Kuran-ı Kerim'i alet etmeyin.
Osmanlı Devletini örnek verdim. VS VS VS diyerek üc kere yazmamdan benzeri sebepler olduğunu herkesin osmanlı dert edinmediğini anlayacağınızı düşünmüştüm. yanılmışım.
Dertlerinin din kuran olmadığını dertlerinin Sarhoş olup halifelik iddiasıyla ingiliz kuklalığı yapan Şeyh saitle aynı olduğunu söyledim. tek dertlernini
günümüz Türkiye'sine düşmanlık olduğunu söyledim.
Gazeteciğim ve Tarihçiyim böyle kelime oyunlarıyla kandırabileceğiniz biri değilim. Uydurma hadis ve iddialarla 4 mezhep imamının göremediği umursamaıdğı kitabına almadığı Tağut'u, Mekkeyi yıkanlara, Sahabe kadınlara bile tecavüz edenlere denilmeyen TAĞUT'u günümüzde gördüğünü İDDİA EDİP TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE TAĞUT YAKIŞTIRMASI YAPIP HAİNLİK yapan herkesin karşısındayım.
SİZ DAHİL!!!!
Bu da size atacağım son mesaj!!!